Esports

L'equip Cambrils Raid Team aconsegueix la setena posició en el Raid La Pineda Platja

Per Redacció

L'equip Cambrils Raid Team va participar aquest cap de setmana en la vuitena edició del Raid La Pineda Platja, i primera prova puntuable per a la Copa Catalana de Raids d'Aventura.
 
La prova va començar dissabte a tres quarts de set del matí a l'Espluga Calva (Lleida) amb una prova d'orientació, seguida d'una altra d'orientació amb ortofotomapa, de patins en línia, de bicicletes tot terreny (BTT), de trekking o una prova de cordes, entre d'altres, fins que es va finalitzar a les nou de la nit del mateix dissabte al pantà de Siurana després de realitzar la prova de barranc i caiac.

L'equip Cambrils Raid Team en dos dels primers sectors (la prova d'orientació i la d'orientació amb BTT) va cometre dos errors d'orientació que els va fer perdre els grups davanters, sobretot en la primera prova. Però al llarg del dia van anar remuntant posicions fins arribar al pantà de Siurana entre els 7 i 8 primers equips. Un cop al pantà de Siurana, van realitzar una prova d'orientació nocturna i un vivac. Diumenge a primera hora del matí l'equip va sortir del campament per continuar amb la prova d'orientació nocturna que els havia quedat pendent del dia anterior.
 
Un cop completada la prova van realitzar un trekking de 20 quilòmetres, una prova de BTT, una de caiac de mar i una última prova especial a la Pineda Platja que donava lloc al final del raid. L'equip va aconseguir la setena posició. La segona prova de la Copa Catalana serà la Raid Ribagorçana.

Comenta aquest article