Cultura

Amadeu Casas Trio i Johan Garriga&Charlie Belda, propostes musicals del cap de setmana

Per Redacció

 
 
 A dalt, el guitarrista Amadeu Casas. A sota, Joan Garriga amb el seu acordió en un moment de l'actuació de la Troba Kung-Fú, aquest passat setembre a Cambrils, dins el concert Festour
Amadeu Casas Trio és el proper convidat del 5è Cicle de Jazz i Blues de Cambrils en un concert que tindrà lloc, avui divendres a partir les 23 hores de la nit a La Boheme –situada al carrer de Roger de Llúria–, amb un preu de l’entrada de 5 euros. Amadeu Casas, el guitarrista  de blues més genuí de la zona es presenta en format de trio, acompanyat de músics de luxe, per oferir un concert ple d’energia, on es combinaran temes propis amb versions dels grans d’aquest gènere. Una bona ocasió per gaudir de música d’alt nivell amb la presència sobre l’escenari del bateria Salvador Toscano i Matías Miguez.

El Cicle de Jazz i Blues de Cambrils continuarà la setmana vinent amb la resta de la programació del cicle: Emma Lewis & BCN Fireballs –22 de novembre al Mara’s– i Apel·les Carod Quartet –29 de novembre al Maras–. Fins ara, han actuat en aquest certamen grups com Gerard Marsal Trio, Miguel Talavera Power Trio, Cambrils Flamenco Jazz Reunion o Big Mama & Victor Puertas.
El Cicle de Jazz i Blues de Cambrils és una producció de l’associació Cambrils la Mar de Jazz, amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat i Cerveses Moritz.

Johan Garriga&Charlie Belda al Mara's

Per altra banda, diumenge 17 de novembre a partir de les 19.30 hores, en el marc de la programació musical i cultural del Mara’s tindrà lloc l’actuació de Johan Garriga&Charlie Belda que oferiran “Cançons Tavernícoles per a totes les edats”. 

Joan Garriga, exlíder de Dusminguet i, actualment membre de La Troba Kung-Fú i, Carles Belda, que ha participat a diversos projectes musicals com Mesclat o Belda i els Badabadocs oferiran un espectacle conjunt. Dos dels acordionistes de referència del moment, amb una extensa carrera musical per molts escenaris catalans i d’altres parts d'Europa i del món, s'uneixen per oferir un repertori de cançons populars, versions i cant improvisat, Tot plegat, una actuació plena d’energia, proximitat, música i humor. El preu de l’entrada són 5 euros.

Comenta aquest article