Esports

El Club Nàutic realitza un exercici d'extinció d'incendis a les seves instal·lacions

Per Redacció

Un moment de l'exercici pràctic d'extinció d'incendis realitzat a les instal·lacions del Club Nàutic

El Club Nàutic Cambrils realitzava, aquest passat dilluns 11 de novembre, un exercici intern de manipulació d’equips d’extinció a través del seu pla d’emergència i autoprotecció. Un exercici en el qual van participar tots els seus treballadors. La jornada va començar amb una classe teòrica en la qual es va explicar com s’ha d’actuar en cas d’incendi a qualsevol instal·lació del recinte, però sobretot centrant-se en com actuar si es produeix una embarcació, tant a l'aigua com al varador.

D’altra banda es va voler insistir en la importància de la prevenció d’accidents i en la sensibilització dels usuaris pel que fa a un correcte manteniment de les embarcacions per tal d’evitar riscos innecessaris i accidents. També es va parlar de tots els casos possibles que es poden donar i de les conseqüències que poden tenir els focs, així com el protocol que s’ha de seguir en cada cas. Així doncs, es va fer un repàs de tots els mitjans d’extinció que té el Club Nàutic i on cal tenir-los situats per donar una millor resposta en cas de que s’hagin d’utilitzar.

Tot seguit els treballadors es van traslladar al varador per tal de portar a terme les pràctiques d’extinció de focs. Es va fer un exercici pràctic a terra i després un altre a l’aigua, dins d’una embarcació. Finalment l’empresa encarregada de fer l’exercici intern de manipulació d’equips d’extinció va realitzar un informe favorable sobre la preparació que el Club Nàutic té en casos d’emergència i va acabar repassant de nou tot el protocol.

Comenta aquest article