Esports

Primera victòria de la temporada del FC Cambrils

Per Redacció

Imatge del partit entre el Cambrils United i el Vila-seca, aquest passat dissabte a la tarda

Futbol

Segona Catalana

Remolins Bitem 1 - FC Cambrils 4

Primera victòria de la temporada del Cambrils a casa del Remolins Bitem. Els cambrilencs van aconseguir trencar la ratxa negativa en el desè partit de la competició, en un partit que va començar amb domini del Remolins Bitem. Els primers 10 minuts de la primera part van ser complicats pels cambrilencs. El Remolins Bitem va pressionar i va intentar xutar a porteria però el porter del Cambrils va impedir que aconseguissin el primer gol. A partir del minut 15, els cambrilencs van començar a igualar el partit i Sergio, al minut 39, anotava el primer gol del Cambrils. Cinc minuts més tard, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Cambrils i Pau va ser l'encarregat de materialitzar el gol (0-2).

La segona part va començar amb un tercer gol del Cambrils, a càrrec de Pau. A partir del 0-3, el Remolins va pressionar els cambrilencs i al minut 17, van aconseguir el 1-3. En els darrers 20 minuts, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Remolins Bitem i al minut 30, l'àrbitre va expulsar Borràs per doble targeta groga, deixant al Cambrils amb 10 jugadors. Uns minuts més tard, l'àrbitre va expulsar un jugador del Remolins Bitem que va agafar pel coll a un jugador del Cambrils, un moment que va propiciar que l'entrenador de l'equip cambrilenc sortís en defensa dels seus jugadors i va acabar expulsat. Finalment, al minut 44, Alejandro va marcar el quart gol a favor dels cambrilencs.

La propera setmana, el FC Cambrils jugarà a casa davant el Reddis CF "A".

Tercera Catalana

Cambrils United 0 - Vila-seca 0

Empat del Cambrils United a casa del Vila-seca, un dels equips més forts de la competició. Els cambrilencs van disputar un partit força igualat i van aconseguir aguantar la pressió del Vila-seca, que en els primers minuts va intentar avançar-se al marcador sense èxit. El Cambrils United va tenir dues ocasions clares de gol que no va poder materialitzar.

La propera setmana, el Cambrils United jugarà a casa del Mas Pellicer.

El Vilafortuny va golejar el Riudecols, aquest passat dissabte

Quarta Catalana


Vilafortuny 6 - Riudecols 0

Victòria del Vilafortuny a casa davant el Riudecols, en un partit en que els cambrilencs van demostrar la seva superioritat des del primer minut i van aconseguir cinc gols a la primera part. El primer gol va arribar al minut 19 de la mà de Souli. Dos minuts més tard, Rai va aconseguir el segon gol; al minut 25, Aleix (3-0); al minut 32, Albert (4-0), i al minut 45, Albert va marcar el cinquè gol just abans d'anar al descans. La segona part va continuar amb la tònica de la primera i el Vilafortuny va intentar marcar el sisè gol que no va arribar fins al minut 84. El Riudecols va tenir dues ocasions clares per marcar un gol però no va tenir sort.

La propera setmana, el Vilafortuny descansarà, ja que havia de jugar el partit contra el Marina però l'equip cambrilenc es va retirar de la competició. El Vilafortuny encapçala la classificació de Quarta Catalana amb 18 punts. La segona posició és per La Riba, que té 13 punts i, el tercer lloc és pel Riudoms, amb 11 punts.

Cambrils United "B" 6 - Internacional de Reus 3

Victòria important del Cambrils United "B" davant l'Internacional de Reus. Els cambrilencs van dominar el partit des del primer minut. Al minut 36, un jugador de l'Internacional de Reus va fer un gol a pròpia porta (1-0) i, al minut 42, Esmer va aconseguir el 2-0. La segona part va començar amb un Internacional de Reus amb ganes d'igualar el marcador del partit i, al minut 6, van marcar el seu primer gol. Només sis minuts més tard, Garcia va marcar el 3-1. Al minut 18, l'àrbitre va xiular un penal a favor de l'Internacional de Reus (3-2). Els darrers 15 minuts van ser molt intensos. Joaquin va aconseguir el quart gol dels cambrilencs al minut 32. Al minut 37, Marc va aconseguir el cinquè gol i, uns segons més tard, Joaquin van marcar el sisè gol a favor del Cambrils United. L'internacional de Reus va aconseguir el seu tercer gol al minut 40. Lamentablement, el partit no va acabar amistosament ja que, minuts abans que l'àrbitre xiulés el final, un jugador de l'Internacional de Reus que estava a les grades va baixar al camp i va començar a pegar els jugadors cambrilencs. Els Mossos d'Esquadra van haver de desplaçar-se fins al camp de futbol per poder aturar la baralla.

Juvenil preferent

Cambrils Unió 2 - La Floresta 1


Futbol femení -
Primera Divisió infantil aleví

Levante Las Planas 6 - FC Cambrils 4


El Casal Vilafranca es va imposar al CB Cambrils en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


Sènior masculí

CB Cambrils 62 - Casal Vilafranca 80


El líder de la classificació, el Casal Vilafranca, es va imposar al CB Cambrils en un partit en el que els visitants van anar sempre al davant en el marcador. L'inici del partit ja va ser determinat ja que els vilafranquins van obtenir un parcial de 0 a 13 al seu favor i no va ser fins el minut 5 de partit que els cambrilencs feien la seva primera cistella. El CB Cambrils, tot i això, va plantar cara en determinats moments del partit i en el segon període es va arribar a ficar a sis punts de diferència. El Casal Vilafranca, però, no va donar opcions i es va imposar amb claredat als cambrilencs.
El proper partit del CB Cambrils serà aquest proper dissabte a la pista del Torrons Vicens BC Sant Joan Despí.

Sènior femení

CB Cambrils 35 - Nemser TGN Bàsquet B 52

Hoquei
 
Caldes 7 - Cambrils CH 4


Handbol

AE Xarxa 33 – CH Cambrils 26
   
L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va caure derrotat en el partit disputat aquest diumenge a Barcelona. Els cambrilencs van tenir opcions fins a la meitat del segon temps, però els barcelonins van acabar imposant-se amb claredat gràcies a la defensa i les ràpides contres dels darrers minuts.
L’encontre va començar força igualtat i durant el primer quart d’hora els empats van sovintejar, fins que els locals van poder imposar el seu ritme i poc a poc es van distanciar fins assolir 5 gols de renta (13-8), però llavors una gran reacció dels cambrilencs en els darrers minuts de la primera part, va propiciar que s’arribés al descans amb empat a 14 gols i molt bones sensacions per als visitants.
La segona part va començar amb els cambrilencs molt posats i aconseguint algun petit avantatge, però els barcelonins van anar prenent la iniciativa i marcant el ritme que més els interessava. D’aquesta manera es va entrar al darrer quart d’hora amb els locals manant (23-21), però amb les opcions dels cambrilencs íntegres. Aleshores va ser quan els visitants van topar-se amb la defensa i el porter barcelonins i les nombroses transicions dels locals van acabar sentenciant el partit (29-22) i els últims minuts van esdevenir un tràmit, fins al definitiu (33-26). 
Els cambrilencs segueixen a la part baixa de la classificació, però esperen recuperar la bona línia aquest proper dissabte a les 18:45 hores, quan rebran la visita de l’Handbol Manyanet de Barcelona. 

Altres resultats dels equips del club:
Juvenil masculí: CH Cambrils 25 – H Sant Llorenç Sant Feliu de Llobregat 28

El Mediterrani va guanyar el partit contra el Riudoms disputat al pavelló

Futbol Sala

CFS Mediterrani 6 - Riudoms FS 3

Treballada victòria del Mediterrani a casa contra el Riudoms que, tot i només haver sumat 3 punts va presentar molta resistència davant de l'equip cambrilenc. El Mediterrani va disposar de les millors oportunitats però tot el que guanyava en atac ho perdia amb una defensa molt feble. Els gols van anar caient d'ambdós costats durant tot el partit i, l'avantatge dels locals no passava dels dos gols. De fet, a set minuts per al final del partit s'arribava amb un ajustat 4 a 3 que feia pensar en un final agònic. Aleshores però, es van succeir uns minuts molt trepidants quant a intensitat de joc. En aquest punt, els cambrilencs es van mostrar més encertats i finalment es van endur la victòria per 6 a 3.
Els gols locals van ser obra de David Romero, Quini, Dani Meler, Xavier Medina i Trivi (2).

Equips de base del CFS Mediterrani:

Prebenjamí: Col·legi Presentació 2 - CFS Mediterrani 5
Benjamí: Ganxets 4 - CFS Mediterrani 1
Aleví: Inter de Reus 2 - CFS Mediterrani 4
Infantil: Segur de Calafell 10 - CFS Mediterrani 2
Juvenil-cadet: Vandellòs 10 - CFS Mediterrani 0

Un dels partits de tennis taula disputat aquest passat cap de setmana

 Tennis Taula

Primera
Salou "A" 2 - Les Barques Cambrils "A" 4
Excel·lent joc del Cambrils, que se situa en les primeres posicions de la classificació. Els jugadors més destacats van ser Marc Crespo, Daniel Crespo i, especialment Marc Marchante, alumne de l'institut Cambrils i jugador de la pedrera del club.

Tercera
Les Barques Cambrils "B" 6 - La Selva "E" 0
Contundent victòria de l'equip local que, actualment ocupa la primera posició de la classificació empatat a punts amb un altre equip. Des de la direcció del club se segueix apostant pels jugadors de base en aquesta categoria provincial. Els jugadors de base més destacats van ser Andreu Mestre, Miquel Alsina i Pablo Alday de l'institut Ramon Berenguer IV.

Categoria Promoció:
La Selva "B" 0 - Autoplancha Platino Cambrils "A" 5
Nova contundent victòria dels cambrilencs contra els selvatans. Els jugadors més destacats van ser Miquel Alsina i Andreu Mestre.

Dynamic System Cambrils "B" 0 - Salou "A" 5
Derrota de l'equip dels més joves que, no obstant, va assimilant adequadament la competició, fent un bon joc i sobretot, aprenent. Malgrat la derrota, el Cambrils es manté entre les primeres posicions. Els palistes més destacats van ser Adam López del col·legi Santa Caterina de Vinyols i els Arcs i Djordje Minakovic de l'escola La Bòbila de Cambrils.

Comenta aquest article