Esports

Cinc patinadores del CP Cambrils es classifiquen per a la Copa Catalana de patinatge artístic

Per Redacció

Patinadors cambrilencs que van competir en la jornada de dissabte tarda. D'esquerra a dreta: Judith Vicente (entrenadora), Paula Bonillo, José Luis Montull, Núria Cardona, Carla Herrera, Sílvia Lahera i Núria Ramiro (entrenadora)

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils va acollir, el passat cap de setmana, el Campionat de la tardor 2013 de patinatge artístic. Hi van participar més d’un centenar de patinadors de la demarcació de Tarragona. Actualment, en aquest campionat hi participen també els patinadors d’iniciació que prèviament s’han classificat amb les millors puntuacions en els tres trofeus d’iniciació. Per part dels patinadors de competició, hi poden participar tots aquells que no han participat en el Campionat de Catalunya d’aquesta temporada.

Cal destacar que els tres primers classificats, tant d’iniciació com de competició de cada categoria, es classifiquen directament per a la Copa Catalana de patinatge artístic 2013. Del CP Cambrils hi van participar 14 patinadors, quedant les seves classificacions de la següent manera:
- Competició d’iniciació (nivell B): Sara Montull 12a posició
- Competició d'iniciació (nivell A): Maria Rius 2a posició, Núria Besiròvic 5a, Coia Moreno 12a
- Nivell certificat: Núria Cardona 1a, Carla Herrera 4a, José Luis Montull 7è, Sílvia Lahera 12a

Així doncs, Maria Rius i la Núria Cardona es van classificar per a la Copa Catalana d’iniciació que se celebrarà a la Seu d’Urgell (Lleida) els propers 16 i 17 de novembre.

Quant a la competició de categories, les classificacions de les patinadores locals van ser les següents:
- Categoria aleví: Maria Carbó 2a
- Categoria cadet: Paula Bonillo 2a
- Categoria juvenil: Laia Plana 6a, Montserrat Rius 7a, Mireia Villas 9a
- Categoria sènior: Rebeca Franqueza 1a

D'aquesta manera, les patinadores Maria Carbó, Paula Bonillo i Rebeca Franqueza es van classificar per a la Copa Catalana de competició que tindrà lloc a Vidreres (Girona) el cap de setmana del 23 i 24 de novembre.

Patinadores del CP Cambrils que van competir en la jornada de diumenge al matí. D'esquerra a dreta: Núria Ramiro (entrenadora), Coia Moreno, Sara Montull, Núria Besiròvic, Judith Vicente (entrenadora) i Maria Rius

Patinadores del CP Cambrils que va participar al campionat de tardor en la jornada de dissabte al matí. D'esquerra a dreta: Núria Ramiro (entrenadora), Rebeca Franqueza, Montserrat Rius, Mireia Villas, Laia Plana, Maria Carbó i Judith Vicente (entrenadora)

Comenta aquest article