Societat

El III Sopar contra el càncer i la leucèmia de Tarragona, que se celebrarà aquest divendres, ja compta amb 160 inscrits

Per Redacció

El III Sopar contra el càncer i la leucèmia ja compta amb 160 inscrits. Un any més, els restauradors amb estrella Michelin de la demarcació de Tarragona, Joan Bosch de Can Bosch, Diego Campos de Rincón de Diego i Fran López del Torreó de l’Indià, encapçalaran el tercer sopar contra el càncer i la leucèmia que es realitzarà aquest divendres, 8 de novembre, al Complex Educatiu de Tarragona (antiga Laboral), a partir de les 21.30 hores. A aquests cuiners els acompanyaran els restauradors, Marco Borromeo, de Palau del Baró, Àngel Jiménez, del complex educatiu Tarragona, Jordi Grifoll de Lounge Cambrils, Marco Carreiro, de pastissos de crema i Gabri Olivier de geladeria Olivier.

Una cuina valorada en 5.200 euros

L’empresa Tarraco Grup de Reus ha lliurat als organitzadors del sopar una cuina valorada en 5.200 euros per tal que se sortegi en la tradicional rifa que es realitza al finalitzar la vetllada. Els fons que es recaptin en aquest sopar es destinaran a les entitats de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i a la Fundació Carreras. El sopar s’ha convertit en un acte referent a la ciutat de Tarragona per a la Lliga Contra el Càncer, ja que en les anteriors edicions no només ha aconseguit atraure públic de la ciutat, sinó també de les poblacions de les comarques tarragonines i d’alguna població de fora de Catalunya.

Aquelles persones que hi vulguin participar poden fer-ho a través de la Caixa, fent un ingrés al número de compte  2100-3510-76-2200196217 indicant el nom o trucant per telèfon al 977 23 24 24 de la Lliga Contra el Càncer per tal de fer la reserva i abonar el tiquet a l’entrada. El preu del sopar és de 40 euros per persones i cal recordar que les taules completes són de 6 persones.
Així mateix, cal recordar que durant el sopar es realitzaran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació de Tarragona així com objectes artístics i esportius.

20 anys de la Lliga Contra el Càncer

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i del es Terres de l’Ebre enguany celebra el seu vintè aniversari. L’entitat s’ha convertit en un referent a la demarcació de Tarragona pel que fa al suport al malalt oncològic, així com a l’assistència pisco-social des dels Grups d’Ajuda Mútua. La Lliga és un referent a nivell de país gràcies als 10 GAM distribuïts arreu de la demarcació.

Actualment, la Lliga realitza voluntariat hospitalari a l’Hospital Sant Joan de Reus, l’Hospital Joan XXIII, l’Hospital de Santa Tecla, l’Hospital del Vendrell i l’Hospital Verge de la Cinta.

Comenta aquest article