Esports

El Club de Tir Olímpic Cambrils acull les primeres fases del campionat de Catalunya

Per Redacció

Participants a la tirada amb motiu del 29è aniversari del Club de Tir Olímpic Cambrils

El passat 2 de novembre es van disputar les primeres fases del campionat de Catalunya de tir olímpic amb una tirada oficial de 9mm PB, a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils. La prova, controlada pels àrbitres Lluís González i Francisco López, va comptar amb la participació de 23 tiradors. La competició va donar les següents classificacions: en la 1a categoria, la primera posició va ser per a Javier Rodríguez Amez amb 522 punts, seguit de Lluís Maria Calderó Cabré amb 506 punts i Jorge Garcia Penin amb 507 punts. En la 2a categoria, els tres primers llocs van ser per a Enrique Vidal Bejarano amb 501 punts, José Luís Zabay Sancho amb 481 punts i José Manuel Luengo Polonio amb  478. Finalment, en la 3a categoria, la classificació va quedar encapçalada per Jordi Amorós Vidal amb 450 punts, seguit de Joaquim  Escoda Segura amb 433 punts i Ruben Guarcha Celma amb 432 punts.
Aquestes competicions són vàlides per als campionats de Catalunya i per a mantenir la 2a categoria i per a pujar de la 3a a la 2a categoria si es fa un mínim de 430 punts.

Tirada amb motiu del 29è aniversari del club

Per altra banda, l'endemà diumenge 3 de novembre, amb motiu del 29è aniversari del Club de Tir Olímpic, es va celebrar la tirada amb calibre 22 amb blancs en moviment. Aquesta competició, que va iniciar-se a les 10 hores del matí, va ser controlada pels àrbitres territorials Luís González Garcia i José Manuel Luengo Polonio. Durant la matinal, tots els socis i els acompanyants també van poder degustar un esmorzar popular. A banda, els deu primers millors classificats van rebre els seus premis.

Comenta aquest article