Societat

La visita al Saló Manga de Barcelona dóna el tret de sortida al cicle Dies Manga de Cambrils

Per Redacció

Grups de joves cambrilencs que van visitar el Saló Manga de Barcelona, el passat diumenge

El passat diumenge, més de 140 joves de Cambrils, Salou i Vila-seca van visitar el Saló Manga de Barcelona, en el marc del programa Carretera i Manta. Aquest acte donava el tret de sortida al cicle Dies Manga de Cambrils, que s'allargarà fins el 30 de novembre.

Aquest proper divendres, de les 16.30 a les 20 hores, el cicle continuarà amb el taller d’iniciació al Soft Combat, a l’Ateneu Juvenil. Per altra banda, el mateix espai acollirà, a les 17.30 hores, la projecció de la pel·lícula Battle Royale, basada en el best seller de Koushun Takami. Les jornades continuaran dissabte 16 de novembre amb un torneig de Soft Combat al Parc del Pinaret,  de les 11 a les 19 hores. Divendres 22 de novembre s’ha programat una sessió d’iniciació al videojoc Blade Ball a l’Ateneu de les 16:30 a les 20 hores.

El dia central serà dissabte 23 de novembre amb la jornada Nihon No Tsu de les 10 a les 21 hores, que convertirà l’Ateneu en el paradís dels amants del manga. Hi haurà videojocs, Maid Cafè, Cosplay concurs, Karaoke, Ball, entrenament de Soft Combat,  jocs de rol i fira d’interncanvi. El 29 de novembre es farà la segona sessió de cinema a les 17:30 hores amb la projecció de la pel·lícula d’animació japonesa Summer Wars. El cicle es clourà amb una altra sessió de Blade Ball, la tarda del 30 de novembre.

El cicle Dies Manga està organitzat pel departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, portadors de l'Icosaedre i Yakumokai, amb la col·laboració de Espacio Zen i Red Hell Soft Combat.

Comenta aquest article