El regatista cambrilenc Mon Cañellas queda quart a la Laser Europa Cup 2013

Un moment de la regata celebrada a Palamós, aquest passat cap de setmana

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Mon Cañellas, assolia la quarta posició de la Laser Europa Cup 2013, celebrada aquest passat cap de setmana a Palamós. El cambrilenc, que competia en la classe radial, gairebé aconsegueix pujar al podi després de tres jornades de competició en les quals s'hi van donar cita 90 participants vinguts d'arreu d'Espanya i d'Europa. Finalment, Cañellas va ser superat pel suís Sebastien Shschneiter, que va guanyar la regata, seguit per una regatista polonesa en segon lloc i per un regatista italià, que va ser tercer. La regata es va iniciar el divendres 1 de novembre. En la primera jornada, el regatista cambrilenc acabava en cinquena posició, mentre que l'endemà dissabte escalava una posició i se situava quart, lloc que va mantenir durant la jornada de diumenge, darrer dia de competició.

A banda de Mon Cañellas, fins a Palamós també s'hi van desplaçar quatre regatistes més del Club Nàutic Cambrils: Òscar Fernández se situava en la posició número 40 en la classe radial, Jordi Gil-Vernet acabava en el lloc 58, Andreu Vaqué en el 78, mentre que Álvaro Garcia, en la classe 4.7, quedava en la posició 79. Cal destacar que la Laser Europa Cup és una regata itinerant formada per un total de 19 proves distribuïdes per tot Europa.