Esports

Empat del FC Cambrils i victòries del Cambrils United i del Vilafortuny

Per Redacció

Repartiment de punts en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal entre el FC Cambrils i la Cava

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 1 - La Cava 1

L'anhelada victòria que havia de trencar la ratxa negativa del Cambrils tampoc va arribar en el partit disputat contra la Cava. El partit va seguir la tònica d'aquesta temporada. En la primera part, no hi va haver ocasions de gol per part dels dos equips. A la segona part, el FC Cambrils es va avançar en el marcador amb un gol de Walter. L'alegria, però, va durar poc. Al cap de set minuts, la Cava empatava el partit. El resultat ja no es va moure tot i que el FC Cambrils va disposar d'una clara ocasió al darrer minut del partit.
Repartiment de punts i resultat dolent pels cambrilencs que sumen el seu tercer punt del campionat i continua a la cua de la classificació. La propera setmana el FC Cambrils juga al camp del Remolins Bítem.

Tercera Catalana

Salauris FC 3 - Cambrils United 5

Important victòria del Cambrils United a Salou davant del Salauris per a 3 a 5, en un partit que va ser força disputat des de l'inici. L'equip cambrilenc es va avançar al marcador amb un gol obra de Felipe, mentre que Yeray feia el segon del Cambrils United. Abans del descans però, l'equip local va aconseguir retallar diferències fent el seu primer gol, 1 a 2. En la represa, l'equip cambrilenc va sortir a per totes i fruit d'això van arribar dos gols més, l'1 a 3 obra de Yeray i el quart que va ser obra de Felipe. Amb l'1 a 4 al marcador, el Salauris escurçava les diferències fent el 2 a 4, però el Cambrils United tornava a colpejar amb el seu cinquè gol, novament a càrrec de Felipe. Per arrodonir l'ampli marcador de gols, els salouencs feien el 3 a 5.
La propera jornada, el Cambrils United rebrà la visita del Vila-seca.

Quarta Catalana

L'Espluga de Francolí 1 - Vilafortuny 4

Nova i clara victòria del Vilafortuny al camp de l'Espluga de Francolí. L'equip cambrilenc, que segueix líder i imbatut del seu grup, va tornar a quallar un bon partit i va poder endur-se una còmoda victòria que podria haver estat més àmplia. La primera part va ser força igualada per part d'ambdós equips i, malgrat que el Vilafortuny va disposar de diverses ocasions de gol es va marxar al descans amb empat a zero. En la represa, el Vilafortuny va mostrar-se molt superior i, en el minut 7, s'avançava amb un gol de Rafa, que va transformar un fort xut ras des de fora de l'àrea. Set minuts després, segon gol del Vilafortuny, obra d'Aleix que també va engaltar un bon xut llunyà. En el minut 22 de la segona part, arribava el tercer gol visitant, en aquesta ocasió després d'una mitja volta executada per Alberto. Tan sols, dos tres minuts després, novament Alberto feia el quart que sentenciava la victòria. En el minut 35 de joc, els locals feien el gol de l'honor que deixava el definitiu, 1 a 4.
En la propera jornada, el Vilafortuny s'enfrontarà a casa al Riudecols.

Mont-roig 2 - Cambrils United "B"

Nova derrota del Cambrils United "B" al camp del Mont-roig. En un complicat camp de terra i davant d'un rival més experimentat, els cambrilencs no van tenir opcions de sumar cap punt positiu. Un gol a cada part a càrrec del Mont-roig van sentenciar la derrota del Cambrils United "B".
El proper cap de setmana, l'equip s'enfrontarà a casa contra l'Internacional de Reus.

Primera Divisió infantil aleví

Les cambrilenques van perdre davant del CE Sabadell en el partit disputat ahir al matí al camp municipal

FC Cambrils 3 - Sabadell FC 6


Derrota de l'equip femení davant del Sabadell, equip que ocupa la quarta posició del grup. Les cambrilenques es van avançar en el marcador ben aviat, amb un gol d'Helena, però les sabadellenques van empatar. Novament va ser Helena qui, en el minut 7, posava el 2 a 1 a favor del Cambrils. A partir d'aquí però, van arribar tres gols de les visitants que feien complicada la remuntada. A les acaballes de la primera part, les cambrilenques van retallar distàncies posant el 3 a 4, amb un gol de Marta Lorite que donava esperances. En la represa, dos gols més del Sabadell van sentenciar la derrota local.
Actualment, l'equip cambrilenc ocupa la setana posició de la classificació.  El proper partit serà al camp del Levante Las Planas FC.

El Cambrils CH va derrotar el CP Congrés en el partit disputat aquest passat dijous a la nit al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Cambrils CH 7 - CP Congrés 1

El partit va començar amb un gol matiner d’Oriol al minut i mig de l’inici. 40 segons més tard, nou gol d’Arcos que feia pujar el 2 a 0 al marcador. Dos minuts més tard penal contra el Cambrils, que Joan va aturar dues vegades. A partir d’aquí es van anar succeint uns minuts de control del partit per part del Cambrils. En el minut 15 de joc, el Congrés va tenir una bona oportunitat, però Joan Tasies es va lluir i va evitar el gol visitant. A 8 minuts del final de la primera part, Oriol va tornar a marcar aconseguint el 3-0 i, tres minuts després, Mena aconseguia batre el porter contrari amb un gol a passada de Selles, deixant el marcador en la primera part en el 4-0.
La segona part va seguir amb bon joc per part del Cambrils. Als 3 minuts, l’àrbitre va assenyalar un penal a favor del Cambrils, però Marcos el va xutar massa alt. A continuació, es van succeir diferents aturades de porter del Cambrils, Joan, que va tornar a lluir-se aturant un penal. Dos minuts més tard gol del Congres que feia pujar el marcador al 4-1 i, uns segons més tard Oriol incrementa la seva nit golejadora amb el seu tercer gol i el marcador que pujava a 5-1. A sis minuts del final i gràcies a un contraatac del juvenil David Yeste, Oriol aconseguia el 6-1. El partit va continuar viu i a 1,37 minuts del final, el Congrés va arribar a la desena falta que va xutar Selles fent pujar el 7 a 1. A set segons del final, l’àrbitre va treure una nova targeta blava a un jugador del Congrés, Selles va xutar però el marcador ja no es va moure.
La propera setmana, el Cambrils s’enfrontarà al Caldes de Montbui.

Derrota per la mínima del CH Cambrils davant el Sant Esteve de Sesrovires, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol


CH Cambrils 21 - CH Sant Esteve Sesrovires "B" 22

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va caure derrotat en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau Municipal d’Esports. Els locals que venien de sumar una important victòria el cap de setmana passat, van disputar un encontre bastant fluix i van acabar cedint els dos punts davant d’un equip jove i voluntariós, que va saber aprofitar les seves oportunitats.
El partit va començar amb molta igualtat i durant tot el primer temps va ser així. Cap dels dos equips aconseguia imposar-se i els empats van sovintejar. Només en algun moment puntual els visitants van gaudir de dos gols de marge, però els cambrilencs aconseguien amb molt d’esforç equilibrar al marcador. Finalment, es va arribar al descans amb un avantatge mínim per als del Baix Llobregat (9-10) i la sensació que a poc que els cambrilencs apretessin, s’endurien la victòria.
La segona part però va continuar amb la mateixa tònica d’igualtat i els locals mai aconseguiren prendre la iniciativa. Els minuts anaven passant i el resultat seguia afavorint els interessos visitants que, poc abans del final aconseguien dos gols de marge (19-21), però els cambrilencs no es van rendir i van disposar de bones oportunitats per capgirar el marcador. Fins als darrers instants, però, la manca d’encert va condemnar-los i els barcelonins es van acabar enduent els punts.
Els cambrilencs cauen a la part baixa de la classificació, però el proper cap de setmana tindran una bona oportunitat de refer-se i tornar al camí de la victòria, en la visita a la pista de l’Associació Esportiva Xarxa, al barri d’Horta a Barcelona.

Futbol sala

Móra d'Ebre CFS 3 - CFS Mediterrani 2

Ajustada derrota del Mediterrani a la pista del Móra d'Ebre. Els cambrilencs es van avançar en el marcador amb un gol obra de Francesc, però aquest va ser contrarestat pels locals amb dos gols, 2 a 1. El Mediterrani ho va seguir intentant i fruit d'això va poder empatar el partit, 2 a 2, gràcies a un gol a càrrec de David. L'empat però va durar ben poc, ja que un minut després, el Móra d'Ebre feia el seu tercer gol que li donava la victòria.
El proper cap de setmana, el CFS Mediterrani rebrà a casa al Riudoms.

Comenta aquest article