Esports

El judoka cambrilenc Adán Ayala assoleix el bronze a la Copa Catalana de kyus

Per Miquel A. Díaz



Adán Ayala amb la medalla de bronze
El passat 26 d'octubre es va dur a terme a les instal·lacions esportives Llars Mundet de Barcelona, la Copa Catalana de kyus 2013. Aquesta competició va comptar amb judokes que encara no han assolit el cinturó negre, és a dir, judokes amb cinturons grocs, taronges, verds, blau i marrons. La competició es va dividir en dues distincions: la competició dirigida als judokes amb cinturó groc, taronja i verd, i la competició dirigida als judokes amb cinturó blau i marró.
 
El judoka cambrilenc Adán Ayala va participar en la categoria de pes de -66 kg. amb el  grau de cinturó verd. Cal dir que aquesta categoria reunia a tots els judokes dels diferents clubs catalans amb cinturó groc, taronja i verd.

Aquesta era la primera  vegada que l'Adan Ayala participava en un campionat de judo i, tot i així, va realitzar una excel·lent competició. El cambrilenc va lluitar en quatre combats excepcionals, atacant i lluitant amb força, guanyant dos combats per ippon –màxima puntuació– i  perdent dos, aconseguint una merescuda tercera posició en aquest campionat a nivell català, adreçat a principiants que volen començar a introduir-se i anar agafant experiència  en la competició de judo.


Comenta aquest article