La cambrilenca Pilar Rus es proclama subcampiona de la 3a edició del Circuit Running Series de les Terres de l'Ebre

Sortida de la darrera prova, amb Pilar Rus a la part dreta de la imatge amb l'equip vermella i negra

El passat 20 d'octubre, es disputava la Cursa de Tortosa amb la que es posava el punt i final a la 3a edició del Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre 2013. La cambrilenca Pilar Rus –que actualment competeix amb l'equip Borges Trail– es va proclama subcampiona absoluta, amb un total de 560 punts i, a tan sols de 20 punts de la corredora que va quedar campiona.

Des del març i fins ara al mes d'octubre s'han disputat un total de 10 curses de 10 quilòmetres de caràcter urbà i semiurbà, que s’han realitzat a diferents municipis de les Terres de l’Ebre com Amposta, Les Cases d'Alcanar, El Perelló, Horta de Sant Joan, Camarles, La Pobla de Massaluca, l’Ametlla de Mar, Jesús, Deltebre, Tortosa i La Galera. Va ser precisament a la localitat de La Galera on va tenir lloc, aquest passat divendres al vespre, l'acte de lliurament de trofeus. Cal destacar que el reglament funciona a través d'un sistema de puntuació en relació al resultat de cadascuna de les curses. Per poder optar a qualsevol premi, tant a nivell individual o per equips, cal acumular els set millors resultats de les deu curses disputades.