Societat

Joventut organitzarà, demà, la primera edició de la Nit dels Morts a l'Ateneu Juvenil

Per Redacció

Joves que van actuar al passatge del terror organitzat l'any passat (imatge cedida per Agustí Ortoneda)

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils organitzarà, demà dijous a la nit, la primera Nit dels Morts a la sala de concerts de l’Ateneu Juvenil. La nova proposta, emmarcada dins del Pla Local de Joventut, pretén oferir una activitat alternativa als joves del municipi per celebrar la castanyada i promocionar les activitats artístiques. L’activitat serà una prova pilot de cara a les festes temàtiques que Joventut preveu dur a terme amb els centres escolars.

La Nit dels Morts començarà a les 22.30 hores i es dividirà en dues parts. Per un costat, hi haurà una sessió teens, pensada especialment per a joves d'entre 14 i 16 anys, que s’allargarà fins a la una de la matinada. A partir d’aquesta hora i fins a les 4 de la matinada, tindrà lloc la segona part de la festa, dedicada als joves majors de 16 anys. Els majors d’edat es diferenciaran dels menors amb una polsera que se’ls posarà a l’entrada.

La festa temàtica comptarà amb la participació de tres dj’s cambrilencs: Ivan Cruz, Ivan Rose, Danny Gomez. Els assistents podran anar disfressats. Hi haurà un photocall al vestíbul de la sala de concerts on tots els assistents podran fer-se una foto. El proper dilluns 11 de novembre, la foto més votada, la que tingui més 'm’agrada' al Facebook de Joventut, guanyarà dues entrades gratuïtes a Port Aventura.

Comenta aquest article