Intens cap de setmana de competicions per als regatistes del Club Nàutic Cambrils

Imatge del podi del Trofeu Cornudella disputat a El Balís, amb Nil Subirats i Sergi Servil en segona i tercera posició, respectivament

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils han tingut un cap de setmana ple d’activitat. Per un costat, Mon Cañellas viatjava fins a Tenerife per disputar el Campionat d'Espanya de Làser radial al Real Club Náutico de Tenerife. Van ser quatre dies, set proves i 80 participants vinguts d'arreu d'Espanya. El vent del nord o nord est, habitual a la costa d’Anaga, no va fer acte de presència cap dia degut a la borrasca, que fins i tot va posar en risc la celebració del campionat. Per sort es va poder desenvolupar sense problemes i va donar com a guanyadora a Alicia Cebrián (Canària). El cambrilenc Mon Cañellas, per la seva banda, acabava en la posició número 13, pujant des de la dissetena posició, en la qual va quedar la primera jornada.

Trofeu Vila Palamós

D’altra banda, l’equip de làser del Club Nàutic Cambrils va desplaçar-se fins a Palamós per disputar el Trofeu Vila Palamós, regata de nivell 2 del circuit català i selectiva per al Campionat d’Espanya de la classe 4,7. Un total de 13 regatistes cambrilencs van competir tot el cap de setmana, on va destacar el podi de Leandre Garcia. El de Cambrils es va fer amb la tercera posició, seguit d'un altre cambrilenc, Marcelo Cairo, a qui una penalització a la sortida de la darrera prova el va privar de la primera posició final. Per la seva banda, Miriam Oliva va quedar setena. D’aquesta manera, els tres cambrilencs tenen moltes possibilitats de classificar-se per anar al Campionat d’Espanya de Làser 4.7 que es disputarà al Club Nàutic Garraf durant el pont de la Puríssima, al desembre. En aquest campionat hi seran presents els 12 millors nois regatistes i les 6 millors noies regatistes.  El Club Nautic Cambrils espera que també hi vagi Aleix Nogués, que tot i quedar catorzè a Palamós té aspiracions per poder entrar en aquesta selecció, ja que encara queda la darrera prova del Campionat de Catalunya, que es farà a Salou els dos últims caps de setmana de novembre.

XVI Trofeu Cornudella

Finalment, l’equip d’Optimist va viatjar fins a El Balís, on s’hi disputava el XVI Trofeu Cornudella. També van ser tretze regatistes de Cambrils els que hi van participar, competint en sis disputadíssimes proves amb vents de més de 12 nusos. Els resultats més destacat van ser el pòdium aconseguit per Nil Subirats i Sergi Sevil en la categoria C (benjamí) on van ser segon  i tercer, respectivament. Destacar també la quarta posició de Júlia Bono en el nivell A.