Esports

Continua la ratxa negativa del FC Cambrils

Per Redacció

El jugador del FC Cambrils, Deiver, controla la pilota davant d'un jugador del Gandesa, en el partit disputat ahir al matí al nou estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 0 - CF Gandesa 2

Continua la ratxa negativa del FC Cambrils. Aquest cop va ser el Gandesa qui es va endur els tres punts en un partit en què el Cambrils va lluitar però que, un cop més, no va tenir l'encert ni la concentració necessària, en determinats moments del partit, per obtenir un resultat més positiu. La primera part es va aguantar amb el resultat de 0 a 0 i sense clares ocasions de gol per part dels dos equips. Tot just iniciar-se la segona part, el Gandesa va marcar el 0 a 1 en una rematada a la sacada d'un córner. El Cambrils ho va seguir intentant i just quan pressionava més al rival va venir un contracop del Gandesa que va suposar el 0 a 2 definitiu.
El Cambrils continua en la darrera posició i aquest proper diumenge disposa d'una nova oportunitat, a casa davant la Cava, per mirar de sumar algun punt i no quedar enfús a la taula classificatòria.

Tercera Catalana

Cambrils United 0 - Camp Clar 2

Derrota del Cambrils United a casa davant del Camp Clar per 0 a 2. L'equip cambrilenc va iniciar el partit dominant el joc i va disposar de diverses oportunitats de gol que no van saber aprofitar. Per contra, l'equip rival es va mostrar més encertat de cara a porteria i, en el minut 29 de joc, s'avançaven en el marcador, 0 a 1, resultat amb el que s'arribava al descans. En la represa, el Cambrils United ho va seguir intentant, amb bon joc, però no va tenir sort de cara a porteria. A poc més de deu minuts pel final del partit, en el minut 79, arribava la sentència del Camp Clar que feia el segon i s'enduia la victòria.
El proper cap de setmana, l'equip es desplaçarà a Salou per enfrontar-se al Salauris Futbol Club.

Quarta Catalana

Vilafortuny 2 - Salou B 0

Important i còmoda victòria del Vilafortuny a casa contra el Salou B per 2 a 0. L'equip cambrilenc va desplegar, novament, un molt bon joc i va saber dominar l'equip rival. A l'inici del partit, el Vilafortuny va disposar de diverses ocasions de gol per marcar, però no ho va aconseguir. A partir d'aquí, el partit va estar molt igualat, però el Vilafortuny va saber dominar al mig del camp i va ser força superior, malgrat que es va marxar al descans amb un 0 a 0. Sobre el minut 20 de la segona part, un rebot de la defensa salouenca va ser aprofitat per Rubén per marcar el primer gol gràcies a un bon xut des de la línia de l'àrea gran. A falta de cinc minuts pel final del partit, el Vilafortuny sentenciava la victòria amb un segon gol obra d'Alberto. Després d'això, els cambrilencs van poder ampliar el resultat, però el marcador ja no es va moure. Amb aquesta nova victòria, el Vilafortuny segueix imbatut en aquesta lliga.
En la propera jornada, el Vilafortuny es desplaçarà fins el camp de l'Espluga de Francolí i, en les següents jornades disputarà tres partits seguits a casa.

Cambrils United B 0 - La Riba 3

Contundent derrota del Cambrils United B que va perdre a casa davant La Riba per un clar 0 a 3. Els tres gols visitants van arribar en la primera part: el primer, en el minut 12, després d'un bon xut d'un jugador de La Riba; el segon, en el minut 43, després d'un penal força discutit per la banqueta local que també va propiciar l'expulsió del jugador cambrilenc Juanpa. Dos minuts després, en el minut 45 del primer període, arribava la sentència per part de l'equip visitant que marcava el 0 a 3. En la represa i, amb un jugador menys, el Cambrils United B ho va seguir intentant, però no va ser capaç de retallar les diferències.
En la propera jornada, l'equip jugarà al camp del Mont-roig.

Primera Divisió Infantil Aleví

Els equips aleví-infantil del FC Cambrils i del Barça es van enfrontar, ahir al matí, a les instal·lacions municipals cambrilenques

FC Cambrils 1 - FC Barcelona 11


Les jugadores del FC Cambrils van caure derrotades de forma contundent davant del Barça per 1 a 11. El FC Cambrils va realitzar una gran primera part, amb un joc prou contundent i ordenat i un marcador advers de 0 a 2. De cara a la segona part s'augurava un partit prou disputat, però uns moments de cert descontrol per part del Cambrils van ser aprofitats per les jugadores del Barça. Aquestes van poder incrementar el marcador amb nou gols més que sentenciaven el partit. L'únic gol local va ser marcat per Zaira Zamora.

Bàsquet

Sènior masculí

CB Salou 72 - CB Cambrils 73


El sènior A del Club Bàsquet Cambrils es va desplaçar aquest cap de setmana fins a Salou per enfrontar-se al CB Salou A. Malgrat que els cambrilencs no van quallar un bon partit, finalment, in extremis, es van poder endur la victòria per només un punt de diferència 72 a 73.
En el primer període, els locals es van mostrar molt encertats en atac davant d’una fluixa defensa cambrilenca que va acabar aquest període amb un desavantatge de 9 punts de diferència, 24 a 15. En el segon quart, el Salou va seguir dominant amb comoditat el marcador amb una renda màxima que va situar-se en 12 punts. S’arribava al descans amb un 40 a 30 en contra dels interessos cambrilencs.
En la represa, el joc i el marcador es va ajustar una mica més. El Cambrils va reduir la diferència a 5 punts, però els locals es van sobreposar i van tornar a agafar una renda de 9 punts. A partir d’aquí, intercanvi de cistelles que va tancar el quart amb un resultat de 55 a 49.
En el definitiu quart, es va produir la reacció del Cambrils que va aconseguir capgirar el marcador i posar-lo amb un 58 a 59. El Salou però va tornar a reaccionar en atac i va tornar a assolir un nou avantatge de 7 punts de diferència. Després d’això, el Cambrils va anar retallant fins col·locar-se un punt amunt, 70 a 71. A falta de poc més de 4 segons pel final del partit, l’àrbitre va xiular una falta a favor del Salou que va transformar els dos tirs lliures, 72 a 71. Finalment, després d’un temps mort del Cambrils, els cambrilencs van treure de banda i Jordi Pallisé anotava l’última cistella en el darrer segon, 72 a 73. 
El proper partit que l'equip havia de jugar a casa contra el CB Tarragona queda ajornat fins el dia 21 de desembre.

Sènior femení

CB Cambrils 29 - CB Valls 81


Handbol

El CH Cambrils i el Pardinyes es van enfrontar el passat dissabte a la tarda, al Palau Municipal d'Esports

CH Cambrils 29 - Handbol Pardinyes Lleida 22


L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va obtenir la segona victòria de la temporada en el partit disputat aquest passat dissabte al Palau d’Esports. Els locals, que venien de perdre a la pista del Sant Quirze, no estaven disposats a deixar escapar els punts i van disputar un encontre molt seriós davant l’equip lleidatà. El partit va començar força bé per als locals i, un parcial de 4-1 els donava el primer avantatge clar, però amb el pas dels minuts els visitants van millorar i van igualar el marcador a meitats de la primera part. A partir d’aquí, aquesta va ser la tònica dominant fins arribar al descans amb els cambrilencs per davant al marcador per 15-13.
La segona part va començar amb els cambrilencs una mica adormits, mentre que els lleidatans van aprofitar l’ocasió per empatar l’encontre a 16 gols, però això va esperonar els locals i amb uns minuts de gran intensitat defensiva i molt d’encert ofensiu, van aconseguir un parcial de (10-3), que sentenciava l’encontre. Els darrers minuts van ser un intercanvi de gols fins arribar al definitiu 29-22.   
Els cambrilencs sumen així dos punts més i se situen a la meitat de la classificació. La setmana vinent tornaran a jugar a casa contra el Sant Esteve Sesrovires, amb la intenció de sumar una nova victòria i acostar-se al primers llocs de la taula.

Hoquei

CP Riudebitlles 7 - Cambrils CH 7

Empat del Cambrils a casa del Riudebitlles amb molts gols i absències destacades amb l'equip i amb la participació de dos juvenils de la base del Cambrils C.H.
Als pocs minuts de l'inici, gol del Riudebitlles 1-0. Quan ja es portaven 7 minuts  de partit, el Cambrils aconseguia empatar amb un gol de Marcos. En la següent jugada el Riudebitlles tornava a marcar, fent pujar el 2-1. Tot seguit, August en una pilota col·locada feia novament l'empat. Posteriorment, a falta de 13 minuts del final de la primera part, el Riudebitlles s'avançava amb el 3 a 2 i, 5 minuts més tard, incrementaven l'avantatge amb el 4 a 2. El partit va continuar amb  intensitat i, Oriol des del mig del camp i amb un fort xut aconseguia el 4-3. Un minut més tard, Arcos amb una jugada personal empatava, 4-4. Un minut abans de finalitzar la primera part, el Riudebitlles tornava a posar-se per davant en el marcador amb el 5-4 i així va finalitzar la primera part.
A la segona part, quan ja es porten 8 minuts, Oriol va aprofitar la desena falta del Riudebitlles per marcar el 5-5. Uns minuts després, penal contra el Cambrils que va aprofitar el Riudebitlles per tornar-se a posar per davant, 6-5. Un minut més tard, gol de Marcos a passada d'August va empatar un altre cop el partit 6-6 i, en la següent jugada, el Riudebitlles estavellava la pilota al pal de la porteria de Joan Tasies. A partir d'aquí es van anar succeint uns minuts intensos de joc, amb el debut del juvenil David Yeste en la categoria sénior del club. A 8 minuts del final, un altre penal contra el Cambrils que el Riudebitlles no va desaprofitar, 7-6. Tot i això, a 4 minuts del final, Oriol va empatar l'encontre deixant el 7-7.
En els minuts finals del partit, l'àrbitre va treure una targeta blava a un jugador del Riudebitlles donant una oportunitat al Cambrils que no va aprofitar Oriol. Un minut més tard, amb la 15a falta del Riudebitlles, Arcos no va poder marcar i aconseguir una victòria molt necessària per a l'equip. En els darrers minuts, el Cambrils va tenir 3 oportunitats molt bones per emportar-se els 3 punts, però no va poder marcar. Quan faltaven 1.32 minuts, la desena falta del Cambrils va posar l'ai al cor dels cambrilencs, però Joan va aturar amb seguretat i el marcador ja no es va moure del 7-7,
Aquest proper dijous, l'equip jugarà a casa contra el Congrés a partir de les 21.30 hores.


El jugador del Playas de Salou en un intent d'anotar gol a la porteria del Mediterrani

Futbol sala

CFS Mediterrani 4 - Playas de Salou 4

Imatge del partit de Guillermo Servetti contra un dels jugadors de la Selva

Tennis taula

Primera territorial

Les Barques Cambrils "A" 5 - La Selva del Camp "B" 1
Important i clara victòria del Cambrils contra La Selva del Camp, amb una molt bona actuació dels palistes locals Marc Crespo, Marc Marchante i Guillermo Servetti.



Tercera territorial
Cornudella “C” 0 – Les Barques Cambrils “B” 6
Excel·lent joc dels cambrilencs que es van endur una contunden victòria a la pista del Cornudella. L’equip va estar format per Ramon Tost, Miquel Alsina i Pablo Alday. Cal destacar que, en aquesta categoria el Cambrils ha presentat jugadors de la base del club.

Promoció

Autoplancha Platino Cambrils "A" 5 - Cornudella "A" 0
Els jugadors de base del club van dominar tots els sets del partit i no van donar cap opció a l’equip visitant. Els jugadors més destacats van ser Miquel Alsina i Pablo Alday.



Les Barques Cambrils "B" 1 - Reus Deportiu "A" 4
Derrota de l’altre equip de promoció –amb jugadors de 7 i 8 anys– que van perdre contra el Reus Deportiu. Els jugadors van ser Adam López de Vinyols i els Arcs i Djorge Minakovic de l’escola La Bòbila.

Comenta aquest article