El cambrilenc Juan Martínez puja al podi en la prova dels 100 quilòmetres de la Ultra Trail Serra Montsant

A dalt, Juan Martínez que va participar a la prova dels 100 quilòmetres. A sota, els membres de l'equip Les Barques Cambrils
El cambrilenc Juan Martínez Arenas va pujar al podi, aquest passat dissabte 19 d’octubre, a la prova reina de la Ultra Trail Serra Montsant-Priorat, la dels 100 quilòmetres de distància i amb 4.000 metres de desnivell positiu. Martínez –com a membre del Centre Excursionista Cambrils– va entrar a la línia de meta juntament amb dos corredors més, completant la prova amb un temps de 12 hores i 33 minuts. Per altra banda, Martínez va quedar en la primera posició de la prova per equips, juntament amb el seu companya Juanfran Torres, formant part de l’equip Team Toparriba.

Participació de l'equip Les Barques Cambrils

Per altra banda, membres de l’equip Les Barques Cambrils també van competir en aquesta prova. Jordi Moretó va participar al Half Trail Montsant amb un recorregut de 44 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu, acabant la prova en la 37ena posició després de més de 6 hores de cursa. D'altra banda, quatre corredors de l'equip també prenien part a l'Ultra Trail amb un recorregut de 100 quilòmetres i 4. 000 metres de desnivell positiu. Xavi Savall va haver d'abandonar al quilòmetre 40, després de 5 hores i 33 minuts per unes molèsties i va preferir evitar mals majors. Mario Ortiz també va abandonar però al quilòmetres 92, a només 8 quilòmetres de meta. Jordi Justícia va acabar la prova en 11ena posició després de 13 hores i 31 minuts; Valentí Fernández va acabar la prova en 9ena posició després de 13 hores i 16 minuts.

Amb aquesta prova, l’equip dóna per finalitzada la temporada d'Ultra Trails, tot i que, possiblement, encara participaran a alguna cursa d'orientació de llarga distància o algun raid. Aquest 2013 ha estat força profitós a nivell de participació i resultats. L’equip Les Barques Cambrils ha estat present a Marxes de Resistència, Rogainings d'orientació, Ultra Trails, Raids d'aventura, curses de muntanya, recalcant que, com a prova més important va ser la participació de Xavier Mundet a la Powerade Ion 4 Madrid - Lisboa, una prova de BTT de 770km.