Esports

Cinc podis del CP Cambrils al II Trofeu de categories de patinatge artístic

Per Redacció

Patindors del CP Cambrils: asseguts, José Luis Montull, Laia Gavaldà, Sheila Hurtado, Itziar Rofes i, darrere, Núria Ramiro (entrenadora), Rebeca Franqueza, Laia Plana, Montserrat Rius i Mireia Villas

Vuit patinadores del CP Cambrils van participar aquest passat dissabte 19 d’octubre al II Trofeu de Vategories de patinatge artístic de la temporada 2013, que es va celebrar a Alcanar, aconseguint un total de cinc podis. En el nivell A, en la categoria aleví, la patinadora Laia Gavaldà va obtenir la 4a posició i Itziar Rofes la 6a; en la categoria infantil, Sheila Hurtado va classificar-se en la 1a posició i en la categoria cadet, l’Alba Muñoz va classificar-se també en 1a posició. En el nivell B, en la categoria cadet la Paula Bonillo va quedar en 3a posició; en la categoria juvenil, Laia Plana va obtenir la 3a posició i Mireia Villas la 7a. La patinadora Montserrat Rius, a causa d’una lesió no va poder finalitzar el seu disc. En la categoria sènior, la patinadora Rebeca Franqueza va quedar en 1a posició.

Per altra banda, el cap de setmana 2 i 3 de novembre se celebrarà a Cambrils, el Campionat de la tardor de patinatge artístic en el qual està previst que hi participin prop d'un centenar de patinadors de la demarcació de Tarragona, tant d’iniciació com de competició. Aquest campionat també serà classificatori per la Copa Catalana.

D'esquerra a dreta: Paula Bonillo, Alba Muñoz, Núria Ramiro (entrenadora) i Patrícia Muñoz (monitora)

Comenta aquest article