Informació general

Marc Falceto és nomenat nou president d'ERC Cambrils

Per Redacció



Marc Falceto és el nou president de la secció local d'ERC
Amb la presència d'una vintena de militants d'Esquerra Republicana de Catalunya, ahir a la nit, va tenir lloc l'assemblea general en la que es va escollir el nou president de la secció local d'ERC a Cambrils. Després de l'aprovació de l'informe polític i econòmic de l'anterior president –Jordi Savall–, es va triar el nou. Per unanimitat, Marc Falceto Garcia –cambrilenc de 33 anys i militant d'ERC des de fa 12 anys– va ser nomenat com a nou president d'ERC Cambrils.

"S’ha de treballar de valent, hi ha molta feina a fer i no hi ha dubte que el repte és important, però serà del tot il·lusionant"

Marc Falceto va fer una breu exposició de les seves intencions que se centraran en motivar i esperonar a la militància, restablir el diàleg amb les altres forces polítiques i moviments ciutadans, el seguiment i la participació activa dels afers de la ciutat, la preparació de les properes eleccions municipals i per últim, exercir una participació activa de la política nacional, regional i comarcal. Durant els propers dies, Falceto haurà de confeccionar el seu equip de persones de confiança per, com ell mateix ha dit: "s’ha de treballar de valent, hi ha molta feina a fer i no hi ha dubte que el repte és important, però serà del tot il·lusionant".

Comenta aquest article