Esports

Ivan Cervantes, més a prop d'endur-se el campionat d'Espanya d'enduro

Per Redacció

El pilot cambrilenc durant la prova disputada a O Porriño (Pontevedra)

Després de la penúltima prova del campionat d'Espanya disputada a O Porriño (Pontevedra), aquest passat cap de setmana, el pilot cambrilenc Ivan Cervantes té més a prop el títol estatal. Cervantes va sumar dos nous triomfs, un en la categoria d'Enduro 2 i l'altre en la categoria Scratch. Ara només queden les dues darreres jornades del campionat que es disputaran a Valls de Torroella (Barcelona), els propers 2 i 3 novembre.

Tal com ha explicat Cervantes en un comunicat de premsa, la cursa de O Porriño va ser dura i la pluja va propiciar que el recorregut i les especials fossin notablement difícils. De fet, el fang que hi havia al llarg del traçat de la prova va complicar les coses. "Les condicions meteorològiques van fer que no resultara gens fàcil acabar, però en general ha estat una cursa bonica, exigent i bastant ben resolta, malgrat que no va parar de ploure en tot el dia", ha comentat Cervantes.

Amb aquesta victòria i després de la seva cinquena posició en Scratch aconseguida en els ISDE de Cerdenya, Cervantes està més a prop de tancar aquesta temporada de competició que ha significat la seva tornada a l'equip KTM. El pilot cambrilenc va anunciar, fa uns dies, la seva renovació amb el seu actual equip per dues temporades més.

Ivan Cervantes, al centre de la imatge, en la primera posició del podi

Comenta aquest article