El cambrilenc Kike Gutiérrez puja al podi de la Ultra Trail Serra Montsant

Els cambrilencs Francisco Pérez –a l'esquerra– i Kike Gutiérrez –a la dreta– van quedar novè i primer, respectivament, en la seva categoria

El cambrilenc Kike Gutiérrez va pujar al podi, aquest passat dissabte 19 d’octubre, en la Ultra Trail Serra Montsant-Priorat. La cursa, amb sortida des de la població de Cornudella de Montsant, va reunir uns 500 participants que es van dividir en tres distàncies diferents: una prova de 26,5 quilòmetres (TSM), una altra de 44 quilòmetres i 2.025 metres de desnivell positiu (HTSM) i una de 100 quilòmetres de distància i 4.000 metres de desnivell positiu (UTSM). Gutiérrez va ser segon a la classificació general de la prova de 26,5 quilòmetres i va ser primer a la seva categoria, sènior masculí.

Kike Gutiérrez, que va competir a nivell individual, va recórrer els 26,5 quilòmetres de distància –amb un desnivell positiu de 1.175 metres– amb un temps de 2 hores i 25 minuts. Per altra banda, un altre cambrilenc –Francisco Pérez– també va competir a la prova de 26,5 quilòmetres i va situar-se en la 9a posició. Els corredors participants van recórrer l’entorn del Parc Natural de la Serra de Montsant.

Kike Gutiérerz, a l'esquerra de la imatge, en la segona posició del podi de la classificació general de la prova dels 26,5 quilòmetres