Informació general

Robert Benaiges: "La decisió que ha pres la cúpula territorial del PSC és denunciable fins i tot als tribunals ordinaris"

Per Lluís Rovira i Barenys

Anna Peláez i Robert Benaiges, ahir, en la roda de premsa a la seu del PSC

La greu crisi que sacseja el PSC ha provocat, ahir mateix, tot un seguit de reaccions. Per una banda, la primera secretària local, Anna Peláez, i el regidor Dani Pallejà ja van anunciar la seva intenció de donar-se de baixa del partit. Aquesta decisió, segons comentaven ahir, és la que seguiran la major part de la gent que, actualment, s'aplega al voltant de l'agrupació local. D'altra banda, el portaveu socialista a l'Ajuntament, Robert Benaiges, va posposar l'anunci de la seva decisió fins avui a les 12 del matí, en la roda de premsa que farà a l'Ajuntament i en la que explicarà "coses molt gruixudes" segons va avançar ahir mateix. Robert Benaiges també va recordar que porta 38 anys com a militant del PSC.

Procés irregular

El que sí que va dir ahir Benaiges és que la decisió que havia pres la cúpula territorial del PSC era denunciable "fins i tot davant dels tribunals ordinaris. Es va decidir en una reunió que va durar cinc minuts i en la què no hi va haver convocatòria per escrit, entre d'altres coses. Hi ha hagut un procés irregular i haurem d'estudiar si actuem tant des de l'àmbit personal o col·lectiu".
Benaiges també va dir que "aquest cop d'estat que ens han aplicat és un fet extraordinari. Ballesteros, el màxim responsable de l'agrupació territorial, no s'ha posat mai en contacte amb nosaltres des de la creació de la nova executiva local del PSC, ara fa un any i mig. Algú li ha explicat ves a saber què i s'ho ha cregut".

Comenta aquest article