Informació general

Xavier Sabaté: "El PSC a Cambrils serà l'alternativa de progrés que estan esperant els cambrilencs i les cambrilenques"

Per Redacció



Xavier Sabaté serà el president de la comissió gestora del PSC de Cambrils
El diputat socialista i primer secretari de la federació del PSC a Tarragona –Xavier Sabaté– ha estat designat, aquest migdia, president de la gestora de l'agrupació socialista de Cambrils. Sabaté, que ha estat nombrat per la Comissió Executiva del PSC, ha assegurat en un comunicat de premsa que, "des de demà mateix, ens posarem a la feina per recuperar la unitat de l'agrupació que fa temps es va perdre".

El president de la gestora del PSC de Cambrils ha manifestat: "estic convençut que això és possible. Depèn de la voluntat de tots i veig que hi ha possibilitats d'aconseguir-ho perquè primarà exclusivament l'interès dels cambrilencs i les cambrilenques per damunt de tot". Sabaté també ha assegurat que "cal construir una alternativa al govern municipal de CiU i PP que ha malbaratat l'obra de govern que vàrem protagonitzar els governs d'esquerres presidits pel company Robert Benaiges. Els cambrilencs de progrés esperen aquesta alternativa i no els defraudarem".

Per últim, el president de la gestora ha apuntat que en aquest nou projecte socialista "no sobra ningú, més enllà de qui se'n vulgui excloure voluntàriament perquè el que volem és sumar i incloure. Sabem que el repte no és fàcil però estem convençuts de que és possible si som capaços d'escoltar quins són els problemes dels ciutadans i de les ciutadanes de Cambrils".

Comenta aquest article