Informació general

L’Ajuntament de Cambrils sol·licita una subvenció del SOC per ajudar els cambrilencs a trobar feina

Per Redacció

L'Ateneu Juvenil acull, actualment, el servei del Club de Feina

El departament d’Ensenyament i Ocupació de l’Ajuntament de Cambrils ha sol·licitat una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat amb l'objectiu de desenvolupar un espai de recerca de feina en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació. Aquests espais tenen per objectiu promoure la recerca organitzada i sistemàtica de feina per tal de preparar a la persona demandant d’ocupació i trobar un lloc adient al seu objectiu professional. Per aconseguir-ho, es treballa la recerca de feina a través dels diversos portals d’ocupació de la xarxa, i també mitjançant l’optimització de les candidatures de les persones participants.

El servei ofereix atenció personalitzada, l’elaboració del balanç de competències de la persona participant, la preparació en tècniques i elements actius en la recerca, un espai d’intercanvi entre les persones participants i els professionals de l’orientació, una plataforma amb accés directe als diferents portals de feina, i personal tècnic que assessora a la persona participant en tot el que necessita. Totes les persones que participen en un espai de recerca de feina són derivades de les oficines de Treball de la Generalitat.

L'Ajuntament disposa del Club de Feina,
un servei que assessora en el procés de recerca activa un promig de 400 persones

L’objectiu del nou espai de recerca de feina seria reforçar la implementació del Club de Feina, un servei municipal gratuït que mensualment assessora i acompanya en el procés de recerca activa un promig de 400 persones. El Club de Feina de Cambrils, que continuaria funcionant en paral·lel per atendre diferents perfils de persones, obre tots els dimarts i dijous de 10 a 13 hores al segon pis de l'Ateneu Juvenil. A més de l’assessorament i acompanyament, periòdicament ofereix sessions monogràfiques sobre temes relacionats amb el món del treball.

El departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils complementa aquest servei amb la Borsa de Treball Municipal i els serveis d’assessorament i orientació personalitzat a través dels Itineraris Personals d’Inserció (IPI).

Comenta aquest article