Esports

L'embarcació Raquero del Reial Club Nàutic de Tarragona s'endú la 37a edició de la Regata de Creuers Los Roques

Per Redacció

Un moment de la regata disputada aquest passat cap de setmana

El Club Nàutic Cambrils va celebrar aquest passat cap de setmana, 19 i 20 d’octubre, la 37a edició de la Regata de Creuers Los Roques, III Trofeu Hermanos Guasch. Aquesta és una de les regates més emblemàtiques que s'organitzen des del club cambrilenc. La regata, que era puntuable per a la Copa Catalana de Creuers Zona Sud, III GP Costa Daurada i XXXIX T.Imperial Tarraco, se la va endur l'embarcació Raquero, patronejada per Eugenio López-Chacarra, del Reial Club Nàutic de Tarragona.

La jornada de dissabte va començar amb la reunió de patrons i a les 12 del migdia, les embarcacions van sortir, puntuals, arribant fins al far de Tortosa. En aquest punt, només l’embarcació Raquero va poder puntuar, ja que va ser l’única que va arribar en el temps reglamentari. El poc vent que va bufar dissabte va complicar molt la regata als participants. De fet, el far de Tortosa sempre és un repte en aquesta competició i no sempre totes les embarcacions aconsegueixen l’objectiu.

Diumenge, la sortida es va haver de retardar fins a la una del migdia, a causa del poc vent, que va impossibilitar navegar abans. En un circuit molt més curt que el dia anterior, es van disputar dues proves i finalment, els vaixells començaven a arribar passades les dues del migdia. Després d’un dinar per a tothom a base de fideus rossos servits per la Confraria de Pescadors de Cambrils, a les cinc de la tarda es van lliurar els premis. Joaquim Oliva, president del Club Nàutic Cambrils, agraïa a tots els patrons i tripulants la seva participació, així com l’esponsorització de l'empresa Hermanos Guasch.

Un a un, els guanyadors van ser cridats a recollir els premis. En la classificació general, l'embarcació Raquero, d'Eugenio López-Chacarra, del Reial Club Nàutic de Tarragona, era la vencedora també en el grup de la classe RI. Mon de l’Ona II de Ramon Cañellas, del Club Nàutic Cambrils i Modark, de Francisco Javier Garcia, del Club de Vela de Benicarló, eren segons i tercers en la general.
En l'apartat solitari, l’embarcació Alfin, patronejada per Marc Miró, del Club Nàutic Cambrils era la guanyadora. Finalment, el grup promoció el guanyava Roderic Miralles, amb l’embarcació Lamu, del Club Nàutic Cambrils.

Imatge dels guanyadors de la classificació general

Imatge de la tripulació de l'embarcació guanyadora, Raquero

Comenta aquest article