Esports

El Cambrils d'hoquei s'endú el derbi comarcal contra el Reus Ploms

Per Redacció

El Cambrils CH va derrotar el CN Reus Ploms en el derbi comarcal disputat el passat divendres al vespre al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Cambrils CH 4 - Reus Ploms 3

Important victòria del Cambrils CH en el derbi contra el Reus Ploms a casa. Va ser un partit molt intens, molt treballat i molt disputat que, finalment va caure del costat local. En el minut 3 va arribar la primera oportunitat local després d’un fort xut de Selles que va estavellar-se al pal seguit, dos minuts més tard, d’una bona aturada del portar del Cambrils, Joan Tasies. En el minut 7 de partit, Marcos feia el primer gol local després d’introduir la pilota per sota de les cames del porter del Ploms. A partir d’aquí es van succeir uns minuts de joc intensos per part dels dos equips, amb bones jugades. Fins que, a falta de 15 minuts pel final de la primera part, August aconseguia el 2-0 pel Cambrils. Uns minuts després, l’àrbitre va treure una targeta blava a un jugador del Ploms que va donar l’oportunitat a Arcos d’ampliar el marcador, però que va desaprofitar. En la següent jugada Arcos va cometre un penal sobre un jugador del Ploms, que va aconseguir batre Joan Tasias, 2-1. Un minut més tard una nova oportunitat de Robert Mena amb un fort xut i, en la següent jugada, pal del Ploms a la porteria cambrilenca. Quan faltaven poc més de sis minuts pel final de la primera part, el Ploms aconseguia empatar l'encontre, 2-2.
En la represa, el Ploms va cometre la seva desena falta, però Selles no aconseguir marcar. Poc després, Marcos disposava de diverses ocasions de gol, però el Cambrils no va aconseguir avançar-se. A falta de 21 minuts, el Cambrils va cometre la desena falta, però els reusencs no ho van poder aprofitar. Uns minuts després, el Ploms capgirava el marcador amb el 2 a 3.
Un minut més tard l'àrbitre va treure una targeta blava a un jugador del Ploms, fet que va donar una oportunitat a Javi Sama que no va desaprofitar, aconseguint un gol preciós que deixava el marcador en el 3-3. A 5 minuts del final gol d'August, que aconseguia el 4-3, arrodonint la seva bona actuació. A partir d’aquí, el partit va seguir amb molta intensitat i nervis, però el marcador ja no es va moure.
El proper dissabte, el Cambrils es desplaçarà a la pista del CP Riudebitlles.

Futbol

Segona Catalana

CD Alcanar 5 - FC Cambrils 1

Derrota contundent i enganyosa la que va rebre el Cambrils al camp de l'Alcanar. Amb vuit baixes a la plantilla els cambrilencs van desplegar un bon joc i van tenir les primeres ocasions del partit. Tot i això, va ser l'Alcanar qui va marcar l'1 a 0, al minut 12. El Cambrils va seguir insistint i dominat el partit però sense trobar el camí del gol. Va ser a la segona part quan Àlex, al minut 52, va marcar el gol de l'empat. Poc després, un dels canvis que havia fet l'Alcanar, Adrián Fernández, va marcar el 2 a 1. El Cambrils es va llançar a l'atac per mirar de capgirar el marcador i en el darrer minut del partit i en els dos primers del descompte van caure els altres tres gols de l'Alcanar, tots ells a càrrec del mateix Fernández.
El Cambrils continua amb aquesta ratxa negativa, i també de mala sort, que el situa a la cua de la classificació. A banda de les lesions també cal apuntar les baixes de dos jugadors, el porter Gerard i la del jugador Manel Porras.
El FC Cambrils té dos partits consecutius a casa. El primer d'ells, aquest proper diumenge, contra el Gandesa i la setmana següent contra La Cava.

Tercera Catalana

CD Les Borges del Camp 0 - Cambrils United 4

Bon partit de l'United al camp del cuer de la categoria. El resultat es va quedar curt davant els mèrits dels cambrilencs que ja en el primer minut de partit disposaven de la primera ocasió clara per a marcar i que fins i tot van tenir un penal a favor que va aturar el porter del les Borges del Camp. El primer gol del partit va arribar al darrer minut de la primera part i el va marcar Franki. La resta de gols van venir a la segona part del partit i van ser obra de Franki, una altra vegada i de Lambert, que en va marcar dos.
Amb aquest resultat l'United es col·loca en la sisena posició de la classificació. La propera setmana el Cambrils United juga a casa davant l'At. Camp Clar.

Quarta Catalana

Vallmoll 1 - AE Vilafortuny 5

Bon partit del Vilafortuny que es mostra intractable en aquest inici de la competició amb tres victòries de tres partits disputats. Aleix va encetar el marcador al minut 4 de partit i Rafa va fer els altres quatre gols, als minuts 25, 60, 72 i 90. Entremig, el Vallmoll va marcar l'1 a 4, al minut 82, al transformar un penal. La superioritat del Vilafortuny es va posar de manifest durant tot el partit. L'àrbitre els va anul·lar dos gols i precisament en la discussió posterior al segon dels gols anul·lats, van ser expulsats un jugador del Vallmoll i Suli per part del Vilafortuny.
El proper cap de setmana el Vilafortuny s'enfronta al Salou B en un horari força especial, a 2/4 de 2 del migdia, provocat per la disputa del Barça-real Madrid, a les 6 de la tarda.

La Selva del Camp B 1 - Cambrils United B 2

Primera victòria del Cambrils United B en el segon partit disputat. Pujals va avançar els cambrilencs al minut 27 de partit. La Selva va aconseguir empatar a l'inici de la segona part però els cambrilencs van tornar a marcar, amb gol de José Antonio López, i van aconseguir els tres punts.
La propera setmana el Cambrils United B juga a casa davant el La Riba.

Primera Divisió Infantil Aleví

FC Matadepera 1 - FC Cambrils 15

Contundent victòria de les jugadores cambrilenques al camp del Matadepera. El proper cap de setmana les xiquetes del FC Cambrils jugaran a casa davant el FC Barcelona A.

Derrota dels cambrilencs en el partit disputat davant el CB Calafell, aquest passat dissabte a la tarda, al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet

CB Cambrils 51 - CB Calafell 71

El CB Cambrils no va tenir opcions davant el CB Calafell en un partit que en tot moment va anar a remolc del resultat. Els visitants van començar a agafar avantatge des del primer període i els cambrilencs van aconseguir, puntualment, igualar el partit a meitats del segon període. Però això va ser um miratge i el Calafell va continuar per davant en el marcador. A la mitja part, però, s'hi va arribar amb un resultat força ajustat de només dos punt amunt pels visitants. En el tercer període les coses van seguir més o menys de la manera i va ser en el quart període, amb un parcial de 9 a 25, que el Calafell es va imposar amb contundència davant els homes de Juanfran Chacón.
La propera setmana el CB Cambrils juga a la pista del CB Salou.

Sènior femení

AE Claret 49 - CB Cambrils 47

Cinquè partit disputat i cinquena derrota de les cambrilenques. La propera setmana, el CB Cambrils jugarà a casa, davant el CB Valls

Futbol sala

Altafulla 4 - CFS Mediterrani 5

Victòria molt treballada del Mediterrani a la pista de l'Altafulla, en un partit en què la diferencia mínima no reflecteix el joc dels dos equips. L'equip cambrilenc va remuntar l'1 a 0 inicial del primer minut. Durant la primera part, el Mediterrani no va acabar de trobar el seu joc i no aconseguia fer cap jugada de gol. L'inici de la segona part també va ser fluix per part del Mediterrani i durant 10 minuts, l'Altafulla no va deixar sortir del camp als cambilencs, dificultant que s'avancessin al marcador. Tot i aquest handicap inicial, el Mediterrani es va aconseguir imposar per 4-5. Els últims cinc minuts, l'Altafulla va intentar remuntar el partit jugant amb un porter jugador però els cambrilencs van impedir qualsevol acció que signifiqués el gol de l'empat. Els gols del Mediterrani els van fer Trivo (3), Xavier Medina i David Romero.

La propera setmana el Mediterrani jugarà a casa contra el Playas Salou FS.

Handbol

Handbol Sant Quirze B 32 - CH Cambrils 21

Comenta aquest article