Cultura

El grup Cambrils Flamenco Jazz Reunion enceta el cicle Cambrils Jazz & Blues amb un concert-vermut a la plaça del Pòsit

Per Redacció

El grup Cambrils Flamenco Jazz Fusion va inaugurar el cicle de jazz & blues a la plaça del Pòsit

Aquest passat dissabte es va iniciar la cinquena edició del Cicle Cambrils Jazz & Blues amb el concert-vermut a càrrec del grup Cambrils Flamenco Jazz Reunion, a la plaça del Pòsit. La gent que passava per la zona va poder escoltar aquesta primera actuació del cicle, que s’allargarà fins el 29 de novembre, i que inclourà un total de nou concerts a diferents locals.

El cicle seguirà aquest proper divendres 25 d’octubre al Mara's bar cultural amb l'actuació de Carpaccio Bit, que debutarà en directe amb un estil que barreja folk, funk, punk i jazz. Un dia més tard, l'espai Días de vinos y rosas acollirà el concert gratuït de Gerard Marsal Trio. El pub La Boheme s'estrenarà al cicle amb el concert de Miguel Talavera Trio, divendres 1 de novembre. El segon cap de setmana de novembre, el Mara's acollirà els concerts de Xavier Reija Electric Trio i Big Mama and Víctor Puertas, una de les actuacions més destacades d'enguany. La Boheme acollirà, el 15 de novembre, el concert d'Amadeu Casas Trio. El 22 de novembre, el grup Lewis Enma and Bcn Fireballs sorprendrà els assistents al Mara's amb un concert tribut a Jerry Lee Lewis. El cicle es clourà al Mara's amb l'actuació d'Apel·les Carod Quartet, liderat pel violinista cambrilenc Apel·les Carod. Tots els concerts del cicle tindran un cost de 5 euros.

Tal com es va anunciar en la roda de premsa del cicle, el passat 16 d’octubre, una de les novetats que incorpora l'edició és que els Amics del Festival Internacional de Música de Cambrils obtindran un descompte a l'hora de comprar les entrades pels concerts del cicle.

Comenta aquest article