Informació general

El termini per presentar els candidats als nomenaments i distincions honorífiques municipals acaba el proper 30 d'octubre

Per Redacció

Els homenatjats de l'any 2012 amb l'alcaldessa i alguns regidors del consistori

Fins el proper 30 d'octubre, els cambrilencs i les entitats locals poden presentar candidats als nomenaments i distincions honorífiques de l'Ajuntament de Cambril. Les propostes s'han de fer a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà, explicant els motius pels quals creuen que la persona escollida es mereixedora del reconeixement. L'acte de lliurament tindrà lloc al voltant de la Festa Major de la Immaculada.

Segons el reglament d'Honors i Distincions, aprovat l'1 de desembre de 2009, es contemplen els títols de Fill Predilecte i Fill Adoptiu, la Medalla d’Honor de la Vila de Cambrils i la Menció Honorífica Municipal. Les propostes o peticions han d’especificar el nom de les persones, entitats o institucions sol·licitants i els mèrits i les circumstàncies que concorren en la persona, entitat o col·lectiu a qui es proposa distingir, aportant totes les dades i antecedents que es considerin necessaris i proposant, si s’escau, la pràctica de les diligències convenients per complementar els fets que emparen la proposta de distinció.

La Comissió d’Honors i Distincions valorarà les propostes presentades, adoptarà una proposta per majoria absoluta de tots els seus membres i l’elevarà al ple municipal El corresponent acord s’haurà d’adoptar mitjançant votació nominal i secreta, amb majoria absoluta, tot i que l’objectiu és aconseguir el màxim consens.

Comenta aquest article