Informació general

Camí Mendoza, nova coordinadora de l'ANC de Cambrils

Per Berta Ruiz

Camí Mendoza acompanyada d'Albert Papell-Sànchez, tresorer de la junta de l'ANC de Cambrils

Camí Mendoza és la nova coordinadora de l’ANC de Cambrils en substitució de Joan Ball-llosera. Dins del període electoral només s’havia presentat una única candidatura per a cobrir els càrrecs de responsable de la coordinació, de la secretaria i de la tresoreria. Ahir al vespre, en la reunió setmanal al Centre Cultural, es feia efectiva la renovació de la junta amb Camí Mendoza com a coordinadora, Albert Papell-Sànchez com a tresorer i Salvador Martí com a secretari. Cal destacar que tant Camí Mendoza com Albert Papell-Sànchez ja formaven part de l’anterior junta, Mendoza com a secretària i Papell-Sànchez com a tresorer, mentre que Salvador Martí no ocupava cap càrrec fins ara.

En el marc del Pla d’Actuació 2013-2014, l’ANC es troba treballant en diferents projectes. Per un costat, ja està en marxa la campanya “Signa un vot” que consisteix en una recollida de signatures per tal de poder exercir el dret de petició. Per altra banda, properament es posarà en marxa la campanya “Un sol poble” que consistirà en l’organització de diferents activitats i xerrades per ampliar la base social favorable a la independència. En aquestes xerrades s’informarà la ciutadania dels avantatges de la independència i dels desavantatges de la dependència. També està previst un altre projecte anomenat “El país que volem” que abordarà i discutirà sobre el model de país que es vol assolir.

Actualment, l’ANC de Cambrils compta amb 53 membres de ple dret i 56 simpatitzants, que sumen un total de 109 associats. Els únics recursos econòmics dels quals disposen són els que provenen dels associats.

Comenta aquest article