Informació general

Antoni Manyanós és escollit co-coordinador de l'Assemblea d'ICV Cambrils

Per Redacció



Antoni Manyanós, nou co-coordinador d'ICV Cambrils
Antoni Manyanós ha estat escollit per l’Assemblea d’ICV Cambrils com a nou co-coordinador de la formació, juntament amb l’actual coordinadora, Mercè Haro. Segons un comunicat, ICV segueix així la línia marcada per la darrera Assemblea Nacional d’ICV que va optar per una coordinació compartida entre una dona i un home.
 
Antoni Manyanós ha presentat a l’Assemblea els que seran els seus eixos de treball polític en els propers mesos. Ha destacat que, en aquests darrers dos anys, ICV Cambrils ha seguit amb la seva activitat política, malgrat no tenir presència institucional a l’Ajuntament. "Amb el suport de la diputada Hortènsia Grau, que ve realitzant una activa feina al Parlament de Catalunya en defensa de la nostra població, i amb el treball dels militants de la formació, ICV Cambrils ha estat present en les lluites socials en contra de les retallades a nivell general i sobretot a Cambrils, donant suport als col·lectius afectats i pronunciant-se sobre les actuacions de l’equip de govern de dretes que està enfonsant Cambrils, sumint-lo encara més en la crisi", ha manifestat.

Manyanós també ha volgut llançar un missatge d’esperança cap al futur. En aquest sentit ha avançat que ICV Cambrils vol construir alternatives a les polítiques regressives de la dreta juntament amb totes aquelles persones i col·lectius que rebutgen l’actual situació i pensen que un altre Cambrils és possible. Sense avançar detalls, ha afirmat que properament presentarà propostes concretes que suposin una esperança per a la gent d’esquerres que no es resigna i que vol alternatives i canvis.

Actualment, Antoni Manyanós és professor de secundària a Reus, professor de la UNED, i ha tingut responsabilitats en diverses associacions de Cambrils. Va ser president de l'AMPA de la llar d'infants municipal La Galereta i va ser soci fundador de l’Ateneu Roig Cambrils.

Comenta aquest article