Informació general

Ingressa a presó un veí de Cambrils que hauria comès 14 robatoris amb força a xalets de Vilafortuny

Per Redacció

El detingut hauria comès 14 robatoris amb força a la zona de Vilafortuny

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Cambrils van detenir, el passat 8 d’octubre, un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils, com a presumpte autor de catorze robatoris amb força a l’interior de domicilis de la zona de Vilafortuny.
La detenció va ser el resultat d’una investigació oberta arran d'un seguit de robatoris amb força a l’interior de domicilis, comesos entre el 4 i el 7 d’octubre. En tots els casos, l’autor vigilava prèviament els domicilis de segones residències assegurant-se que, en aquesta època de l’any, molts estan tancats, i forçava les portes i finestres. Un cop dins, sostreia objectes de valor i diners, petits aparells com aspiradores, televisors, mobles de jardí i rentadores.

En un dels robatoris comès el passat dia 7 d’octubre, el delinqüent va ser sorprès a l’interior d’un magatzem de Cambrils pel seu propietari, al qual va agredir i colpejar i va poder-se endur una escopeta. La investigació va donar resultats el dia 8 d’octubre quan el Mossos van poder localitzar i detenir a Cambrils, el presumpte autor dels robatoris gràcies als testimonis que van presenciar la fugida amb l’escopeta del robatori comès al magatzem.
 
En la posterior entrada al domicili del detingut, es van poder recuperar part dels objectes sostrets dels catorze robatoris, entre d’ells dos televisors, tres aparells de TDT, un aparell reproductor de DVD, una nevera, nou collarets i diverses joies i rellotges i l’escopeta que havia robat del magatzem el dia 7 d'octubre.
 
El detingut va passar a disposició judicial el dia 11 d’octubre al Jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Reus, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Comenta aquest article