Informació general

El Comando Llobarro es reivindica penjant estelades al monument de la Vela i al Pi Rodó

Per Redacció

Estelada col·locada pel Comando Llobarro dalt del monument a la Vela

El Comando Llobarro va penjar dues estelades, aquest passat divendres a la nit, per tal de commemorar els dos anys de la seva primera penjada d'estelades a Cambrils. Les banderes s'han penjat a dalt de tot del monument de la Vela, l'una, i al Pi Rodó, l'altre. Fa dos anys, la primera penjada d'estelades es va fer, també, el dia abans del 12 d'octubre. En aquella ocasió es va penjar l'estelada al monument de la Vela i una pancarta al pont de la via on hi posava Catalonia is not Spain.

"Demanem a l'alcaldessa que es deixi de romanços i trenqui el pacte amb el PP"

En un comunicat enviat a la redacció de revistacambrils.cat, el Comando Llobarro anima la ciutadania "a seguir penjant estelades als balcons i terrats i, a part, cel·lebrar el segon aniversari del Comando Llobarro. Ens fem ressò del gran èxit que va ser la Via Catalana i engresquem a la gent que continuï manifestant-se envers la independència."
En el comunicat, el Comando recorda que "el 12 d’octubre no hi ha res a cel·lebrar, que és una diada imposada des de la dreta més espanyola". Així mateix, es demana a l'alcaldessa, "que es deixi de romanços i trenqui el pacte amb el PP, que aquest govern ja no s’aguanta per cap banda amb les noves reestructuracions que s'han fet. Per estar així més val governar en minoria". Al mateix temps, sol·liciten que "no es tregui cap estelada per part de l’ajuntament, és més, instem a l’alcaldessa que pengi una estelada a la façana de l’ajuntament i que d’una vegada per totes Cambrils s’uneixi a l’Associació de Municipis per la Independència. Ni un pas enrere!!"

Comenta aquest article