Informació general

Es desprenen rajoles del voladís de l'Ateneu Juvenil

Per Lluís Rovira i Barenys

El perímetre de l'edific està acordonat per precaució

El perímetre de l'edifici de l'Ateneu Juvenil està acordonat, des de fa unes quantes setmanes, a causa del despreniment d'unes peces d'obra que formen part del voladís dels pisos que conformen aquest edifici. La dilatació de l'estructura ha provocat que les rajoles, en algun cas, s'hagin desprès. L'acordonament s'ha fet com a mesura de precaució.
Segons fonts de l'Ajuntament, fa un temps ja es va fer un arranjament d'aquest voladís. En aquests moments s'està pendent de fer un pressupost per aquest arranjament i s'està avaluant si se'n fa càrrec el propi ajuntament de solucionar aquest problema o bé s'encarrega aquesta feina a una empresa externa. L'arranjament també contempla la possibilitat de retirar aquests voladissos

L'Ateneu Juvenil es va inaugurar fa dos anys i mig, concretament el 26 de març de 2011. El seu cost va ser de gairebé 5 milions d'euros subvencionats pel Pla E del govern de l'Estat. També va rebre una subvenció d'inversions de 53.209 euros per part de la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.

Pla detall d'una de les rajoles del voladís de l'edifici

Comenta aquest article