Esports

Cambrils es consolida com un referent del cicloturisme a l'Estat espanyol

Per Redacció

Els touroperadors van poder fer les tres rutes que ofereix l'empresa Cycling Costa Daurada

Cambrils s'està consol·lidant com un referent del cicloturisme a l'Estat espanyol. La setmana passada, un grup de touroperadors procedents de Bèlgica, França, Regne Unit, Noruega, Portugal, Suècia, Holanda, Dinamarca, Austràlia i la resta de l’Estat Espanyol van visitar Cambrils de la mà de l'empresa Cambrils Park Resort, en una acció emmarcada dins la seva nova línia estratègica de producte de turisme esportiu. Encapçalats pel president de la Unió Ciclista Internacional –Andy Cook– i el representant de la Real Federació Espanyola de Ciclisme i president de la Comissió Nacional de Ciclisme Per a Tots –Roberto Iglesias–, el grup va conèixer les instal·lacions del Resort i va tenir l'oportunitat de provar les tres rutes guiades de ciclisme que ofereix l'empresa Cycling Costa Daurada.

El passat dia 15 d'octubre, l’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el regidor de Turisme –Xavier Martí– i el regidor d'Esports –Lluís Abella– van trobar-se amb el grup que van participar en aquesta acció. Els representants municipals van destacar la importància d’aquestes iniciatives per poder mostrar in situ els punts forts de la destinació i de les rutes que permet fer per tota la Costa Daurada. Alguns dels elements que més van valorar els tour operadors van ser el bon estat de les carreteres, la fàcil connexió des de Cambrils i la bona senyalització viària o el clima.

A principis d'any, Cambrils va aconseguir el segell de Destinació de Turisme Esportiu

A finals del mes de gener d'enguany, Cambrils va rebre el segell de Destinació de Turisme Esportiu en la modalitat de multi esports, en concret, en atletisme, futbol, vela i ciclisme. Amb aquesta certificació, Cambrils es convertia en la primera destinació de la Costa Daurada en rebre la distinció. Tal com afirmava l'alcaldessa durant l'entrega de premis, "la distinció aportarà a Cambrils una sèrie d'avantatges, com tenir eines per millorar la promoció i comercialització del municipi; afavorir el treball envers la desestacionalització, amb un segment que viatja a la primavera i la tardor; potenciar la col·laboració amb el sector turístic de Cambrils i rendibilitzar les instal·lacions esportives municipals des del punt de vista econòmic, social i esportiu".

Des del Patronat de Turisme s'està treballant perquè al Pla d’Accions del pròxim any la certificació de Turisme Esportiu tingui una forta presència, ja que el fet que el ciclisme es pugui sumar a les altres especialitzacions esportives del municipi, com la nàutica, permetrà oferir paquets complerts i diferents, molt atractius i que es poden practicar tot l’any.


L'alcaldessa i els regidors d'Esports i de Turisme van rebre els touroperadors, el passat dimarts al vespre

Comenta aquest article