Informació general

El pub Mara's projectarà, avui, la pel·lícula de la Via Catalana per la Independència

Per Redacció

Aspecte de la Via Catalana en un dels trams propers a Montbrió del Camp

Avui divendres 11 d'octubre es presenta públicament la pel·lícula de la Via Catalana. Un mes després de la Diada, l'ANC mostra la pel·lícula, avui, a moltes poblacions de Catalunya. A Cambrils se'n farà una projecció, a partir de les 8 del vespre, al pub Mara's on, a més, es podrà adquirir el dvd. Aquest diumenge, el dvd amb la pel·lícula de la Via Catalana també es podrà comprar als quioscos i llibreries.
La pel·lícula reviu la Via Catalana amb imatges i fa un repàs de tots els actes que van tenir lloc en aquesta jornada històrica. El film arrenca a primera hora del matí del dia Onze i posa èmfasi en la tasca dels voluntaris, el repte d'enllaçar les Terres de l'Ebre, la defensa de la cultura i el moment històric que es va produir a les 17:14 quan tot el país es va unir de nord a sud. La pel·lícula mostra les imatges de la reivindicació pacífica, democràtica i festiva del poble de Catalunya a favor de la independència. La participació desinteressada de professionals del mitjà cinematogràfic i audiovisual ha fet possible aquest document històric, la realització del qual ha estat encapçalada per Lluís Cabeza.

Reedició de les samarretes de Cambrils per la Independència

D'altra banda, s'ha tornat a fer una reedició de les samarretes de Cambrils per la Independència, dissenyades per l'artista local Nuri Mariné. Les samarretes es poden adquirir a les botigues següents: La lluna, la bruna (plaça Catalunya), Merceria Borràs (carrer de Roger de Llúria), Caragolins (carrer de l'Hospital) i taller de pintura de Nuri Mariné (carrer de la Verge del Camí)



Comenta aquest article