Cultura

El fotògraf Gerard Boyer presenta "El meu jardí", el seu treball més introspectiu

Per Berta Ruiz

Un moment de l'acte d'inauguració, ahir al vespre a la sala Àmbits, amb l'autor de l'obra –Gerard Boyer– i el regidor de Cultura, Francesc Garriga

El fotògraf tarragoní Gerard Boyer va presentar, ahir al vespre a la sala Àmbits del Centre Cultural, l'exposició "El meu jardí", un treball introspectiu que a mode de diari personal reflecteix les seves vivències més íntimes. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Francesc Garriga.

La mostra de Gerard Boyer, inèdita, és un replantejament del seu treball fotogràfic fet fins ara. Tal com va explicar ell mateix, les fotografies exposades serveixen per plasmar i ensenyar la seva vinculació personal amb el territori més proper. En paraules del mateix Gerard Boyer "es tracta de fotografiar el que és desconegut com si es tractés del teu propi jardí, el que visites cada dia, per tornar a regar cada temps passat i mirar cap al futur amb la convivència de saber​se autèntic amb el propi cor”.

"El meu jardí" està format per una vintena de fotografies, còpies en blanc i negre, en paper baritat, realitzades a través d'un procés químic manual fet per ell mateix. "És un recull d'imatges que plasmen des de casa meva fins a llocs de l'altra punta del món, fetes amb sinceritat. Són fotografies sense títol perquè cadascú pugui imaginar el que vulgui. Cal mirar-les amb calma i sense pressa", va cloure Gerard Boyer.
L'exposició, instal·lada a la sala Àmbits del Centre Cultural, es podrà visitar fins el proper 15 de novembre.

Comenta aquest article