Informació general

Lluís Abella, regidor d'Esports: "Ens sobta que, en una època en què hem fet moltes actuacions al pavelló, ens arribin aquestes queixes"

Per Cristina Sierra

El regidor d'Esports amb l'alcaldessa i la tècnica d'Esports durant la visita que van fer al pavelló, a finals de setembre

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella– ha mostrat la seva sorpresa davant la instància que van entrar 172 usuaris del pavelló municipal on es queixaven de les deficiències de les instal·lacions. "Ens sobta que, en una època en què hem fet moltes actuacions, ens arribin aquestes queixes", ha manifestat. Abella ha explicat que, enguany, la regidoria d'Esports ha invertit més de 100.000 euros en reparar part de les instal·lacions.

Recordem que la regidoria va reparar la claraboia de la piscina municipal que va quedar malmesa després que el fort vent s'endugués una part de l'estructura, a principis d'any. D'altra banda, entre el 19 d'agost i el 16 de setembre es van reparar els paviments dels sis vestuaris de la piscina, es van substituir diversos trams de canonada d'aigua sanitària i també es va instal·lar un nou descalcificador.

6 hores de neteja diàries


Abella ha apuntat que ja s'ha contestat la instància que van rebre el passat 30 de setembre i ha afirmat que, "estem contents que hi hagi gent que es preocupi per les instal·lacions però algunes de les queixes ja estan solucionades". En concret, el regidor ha destacat que l'aigua calenta ja fa dies que funciona. "S'ha canviat la centraleta que controla la temperatura de l'aigua i ara ja hem solucionat aquest problema", ha apuntat. Referent a la instal·lació d'uns reguladors d'aigua freda i calenta, el regidor ha explicat que hi ha una llei de la Generalitat que prohibeix aquesta instal·lació.

Sobre la neteja del pavelló, Abella ha afirmat que es fan tres actuacions diàries de neteja. "Tenim un servei de sis hores diàries que es concentra al migdia, a la tarda i a la nit. Creiem que tenim un bon servei de neteja i, entre tots, hem de tenir cura de les instal·lacions", ha expressat.

Canviar les bicicletes de spinning i les màquines de fitness suposaria un cost mínim de 270.000 euros


El regidor també ha fet referència a la queixa sobre les màquines de fitness que s'espatllen o el "mal estat" de les bicicletes de spinning. Abella ha explicat que, " a hores d'ara, no hi ha problemes amb les màquines. Sí que hi pot haver una averia puntual però ara estan totes en bon estat". Sobre un possible canvi de maquinària, el regidor ha afirmat que, "tenim un esborrany de pressupost sobre quant costa comprar maquinària nova i això ens suposaria un mínim de 270.000 euros, una xifra que, actualment, no la podem assolir".

En la instància presentada, els usuaris demanaven l'"habilitació immediata" dels jacuzzis, un servei que no s'oferirà aquesta temporada. "Enguany no es poden oferir perquè necessiten una reparació exhaustiva i i això suposa un cost elevat", ha puntualitzat.

L'increment de les quotes s'estableix en el Pla de Sanejament

Els usuaris també van expressar la seva disconformitat amb el fet que s'incrementin un 4,5% les quotes d'abonament per a l'any 2014 i, en la instància, demanaven la seva congelació. Tal com ha apuntat Abella, "l'increment de les quotes s'estableix en el Pla de Sanejament que hem de seguir des de l'Ajuntament. Per altra banda, aquest increment també ens ajudarà en les reparacions i manteniment de les instal·lacions que hem de fer en un futur". Actualment, el Palau Municipal d'Esports compta amb prop de 1.800 usuaris abonats.

Comenta aquest article