Informació general

Els Bancs dels Aliments necessiten 10.000 voluntaris per organitzar el Gran Recapte a Catalunya

Per Redacció



Imatge de la campanya el gran Recapte d'Aliments (pàgina web de la fundació Banc dels Aliments)
Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. Per a fer-ho possible es necessiten 15.000 voluntaris en més de 1.300 punts de recollida a supermercats i mercats arreu de Catalunya, els dies 29 i 30 de novembre.

Des del 26 de setembre els ciutadans poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com. Per a la demarcació de Lleida el registre de voluntaris i coordinadors es farà via e-mail escrivint un correu a info@bancalimentslleida.cat. A més s'ha fet una campanya de difusió sota el lema “Volem donar una bona notícia”, la qual està protagonitzada per diferents periodistes i que s’emet a través de diferents mitjans de comunicació catalans. 

Des dels Bancs d’Aliments a Catalunya han fet una crida a la ciutadania per aconseguir aquests 15.000. De moment, ja es compta amb 5.000 voluntaris, però encara se’n necessiten 10.000 més.

Comenta aquest article