Xavi Maza queda quart en una nova prova del campionat del Mediterrani de motociclisme disputada a Montmeló

Imatge del pilot cambrilenc Xavi Maza (foto cedida per PixMotoRR)

El passat cap de setmana, el pilot cambrilenc Xavi Maza va disputar una altra prova del campionat del Mediterrani de Motociclisme, a Montmeló. En aquesta jornada es van disputar diferents proves en les categories Challenge 80cc, Pre125, PreMoto3, StockExtrem, Superstock 600 i Copa CBR250R.

Com ja ve sent habitual, va ser un cap de setmana complicat per al pilot de Cambrils. Xavi Maza no havia pogut entrenar ni posar la moto a punt en aquest circuit. Tan sols es van poder fer els retocs bàsics el mateix dissabte de la competició. La cursa es va disputar en dues mànegues, en les que Maza va sortir en la 4a posició i la va poder mantenir fins al final. Aquesta posició li va permetre sumar punts a la classificació general. Cal destacar que la segona mànega va ser aturada quan faltaven tres voltes a causa de la pluja que va sorprendre tothom just a l’inici de la segona cursa.

Després d’aquesta prova, Xavi Maza ocupa el segon lloc del campionat, quan encara hi ha 100 punts en joc. La propera cursa serà el dia 3 de novembre al circuit de Calafat.

Un moment de la prova disputada al circuit de Montmeló (foto cedida per PixMotoRR)