Esports

El FC Cambrils encaixa la quarta derrota de la temporada i el Cambrils United goleja al Bonavista

Per Redacció

Un moment del partit entre el Cambrils United i el Bonavista

Futbol

Segona Catalana

Calafell 1 - FC Cambrils 0

Quarta derrota de la temporada del FC Cambrils. En aquesta jornada, l'equip cambrilenc va caure derrotat per la mínima al camp del Calafell, un equip que també està situat a la zona baixa de la classificació. L'únic gol del partit va arribar gairebé a les acaballes del temps reglamentari. Amb aquest únic gol, l'equip local es va endur els tres punts de la victòria, mentre que el Cambrils segueix ocupant el penúltim lloc de la classificació amb un únic punt sumat en cinc partits.
El proper cap de setmana, el FC Cambrils rebrà la visita del Jesús Catalònia.

Tercera Catalana

Cambrils United 4 - Ràcing de Bonavista 0

Important i àmplia victòria del Cambrils United davant del Ràcing de Bonavista, equip que actualment és el líder de la classificació del grup 2 de Tercera Catalana. L'inici del partit va ser molt disputat per part dels dos equips. Al minut 38 de la primera part, l'equip cambrilenc es va avançar en el marcador amb un gol obra de Felipe i amb el resultat 1 a 0 es va arribar al descans. En la segona part, el Bonavista ho va seguir intentant, però davant es va trobar amb un equip molt seriós i molt ben col·locat. En el minut 74 de partit arribava el 2 a 0 de penal a càrrec de Reñé. Amb aquest marcador favorable, els cambrilencs es van tranquil·litzar i els hi va donar molt confiança. Uns pocs minuts després, el Cambrils United sentenciava el partit amb el tercer gol, obra de Yeray. Finalment, a un minut del final del temps reglamentari, Lambert feia el definitiu 4 a 0.
Amb aquests tres nous punts, l'equip se situa en la vuitena posició de la classificació i, la propera setmana es desplaçarà al camp del Montbrió.

Quarta Catalana

Mont-roig 0 - Vilafortuny 1

Bon inici de lliga del Vilafortuny, que va aconseguir endur-se els primers tres punts de la temporada al camp del Mont-roig. L'únic gol del partit va arribar al minut 11 de la segona part, obra de César. La propera setmana, el Vilafortuny jugarà a casa davant l'Internacional de Reus, un dels equips més forts de la competició. Aquesta temporada, la competició de quarta catalana compta amb tres equips cambrilencs: el Vilafortuny, el Marina i el Cambrils United B.

El CB Cambrils va derrotar al CB Valls en un partit en el que els locals van anar de menys a més

Bàsquet

CB Cambrils 62 - CB Valls 51

Nova victòria de l’equip sènior del CB Cambrils a casa davant del CB Valls, en un partit amb dues parts ben diferenciades. En el primer període, els cambrilencs es van veure superats per l’equip vallenc que es va mostrar molt més encertat en atac, tot el contrari que els locals. El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, ja que el CB Valls va seguir anotant i va assolir un avantatge de fins a 11 punts. Els cambrilencs però van poder reduir la diferència abans del descans, 23 a 31. El tercer període va començar amb un gran reacció local, amb un primer parcial d’11 a 2. A partir d’aquí, el Cambrils va controlar i dominar el joc. Va aconseguir capgirar el marcador fins al final del partit. En el darrer quart, els visitants van reaccionar i es van col·locar a tan sols 2 punts, però el Cambrils va tornar a incrementar el seu avantatge fins al resultat final de 62 a 51.
Cal destacar l’encert anotador del jugador del CB Cambrils Borja Villaverde amb 17 punts.

Handbol

CH Canovelles 31 - CH Cambrils 26

L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va disputar aquest passat cap de setmana el primer partit oficial de la temporada i va caure derrotat en la seva visita a la pista de Canovelles. L’equip cambrilenc molt jove i lluitador, ho va intentar de totes maneres, però finalment els vallesans, més experimentats, van fer valer el factor  camp i es van acabar imposant amb certa claredat.
Els cambrilencs amb moltes novetats i joventut a la la seva plantilla hauran d’anar agafant el ritme i la experiència necessaris per assolir els seus objectius.
El proper cap de setmana disputaran el primer partit a casa contra el CE Molins de Rei.

Imatge del partit que va enfrontar el Mediterrani amb el Vandellòs

Futbol sala

CFS Mediterrani 2 - CFS Vandellòs 6

Intens partit el que van disputar el Mediterrani i el Vandellòs aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. Ben aviat, en el minut 4 de partit, els cambrilencs s'avançaven en el marcador amb un gol obra de David, resultat favorable que van poder mantenir fins al minut 17, quan va arribar la igualada del Vandellòs. Només un minut després, els visitants capgiraven el marcador amb un segon gol i deu minuts després posaven una major distància amb el tercer, 1 a 3. A partir d'aquí, el Mediterrani va reaccionar i va posar setge a la porteria visitant. Dos minuts després, retallaven distàncies amb un gol de Dani que deixava un ajustat 2 a 3. Després d'aquest gol, el Vandellòs va tornar a assetjar la porteria cambrilenc i, en un minut, marcava dos gols consecutius. El 2 a 5 arribava quan el Mediterrani ja jugava amb porter-jugador. Instants després d'aquest cinquè gol, els visitants sentenciaven definitivament el marcador amb un nou gol de penal. Així doncs, primera derrota de la temporada per al Mediterrani en el primer partit disputat.
La competició de futbol sala descansarà el proper cap de setmana. El dissabte 19 d'octubre, el Mediterrani es desplaçarà a la pista de l'Altafulla.

Comenta aquest article