Cultura

La Biblioteca Municipal posa en marxa l'activitat Llegim plegats, un nou taller de comprensió lectora per als més petits

Per Berta Ruiz

Ahir a la tarda va tenir lloc la primera sessió de l'activitat Llegim plegats

La Biblioteca Municipal va encetar, ahir a la tarda, una nova activitat anomenada “Llegim plegats”. Es tracta d’una activitat de lectura compartida per afavorir i acompanyar en el procés de l’aprenentatge lector a xiquets d’entre 5 i 6 anys. L’encarregada del taller és Rosana Andreu, qui incentivarà els infants a llegir plegats i en veu alta, a conèixer nous llibres i a millorar la seva comprensió lectora. Cada trimestre, l’activitat comptarà amb un grup diferent de joves lectors que, també podran ser protagonistes d’algunes sessions de l’Hora del Conte, ja que podran llegir en veu alta davant del públic.

"Laboratori de lletres i imatges", la propera nova activitat

Per altra banda, el proper dilluns 7 d'octubre a les 18 hores, la Biblioteca Municipal també estrenarà una nova activitat titulada “Laboratori de lletres i imatges”, adreçada famílies amb xiquets a partir de 5 anys. En el taller, que anirà a càrrec d’Imma Pujol, els participants llegiran, tastaran i oloraran una selecció de contes que representen les qualitats socials i humanes que envolten el vi  i es convertirem en creadors de la seva etiqueta de vi personalitzada. Per a l’activitat caldrà portar una ampolla de vi buida sense etiqueta. Aquest taller és fruit de la col·laboració entre la Biblioteca Mestra M. Antònia de Torredembarra, la Biblioteca Pública de Tarragona i la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, dins del marc d'activitats al voltant de la  DO Tarragona.

Al llarg d'aquest trimestre també seguiran les activitats clàssiques de la Biblioteca Municipal com les sessions del club de lectura i l'Hora del Conte. De fet, aquesta mateixa tarda, a les 18 hores, es farà la sessió "Qui vol un conte... de feres ferotges?", amb Rosana Andreu.

Comenta aquest article