Cultura

Tot a punt per celebrar la diada de Sant Jordi a Cambrils aquest cap de setmana

Per Berta Ruiz



Parades de llibres al port a la diada de Sant Jordi de l'any passat
Aquest cap de setmana, amb motiu de la diada de Sant Jordi, estan previstos una sèrie d’actes dins del programa "Dies de llibres", organitzat per l’Àrea de Cultura, i que durant tot aquest mes d’abril està oferint un seguit d’activitats relacionades amb la lectura i els llibres.

Aquest dissabte dia 22, es podrà participar en una de les novetats d’enguany, “La mar... ruta literària a la platja de Cambrils”, activitat organitzada per la Biblioteca Pública Municipal. En aquesta activitat es farà un recorregut pels diferents racons del front marítim de Cambrils, en què s’anirà acompanyat per un narrador que explicarà i recitarà històries sobre el mar, els costums costaners o els pirates. La ruta literària s’iniciarà a les 5 de la tarda davant les oficines del Patronat Municipal de Turisme (amb inscripció prèvia a la Biblioteca).

I per la diada de Sant Jordi, durant tot el dia hi haurà al port el tradicional mercat de Sant Jordi, organitzat per Cambrils Obert,  amb parades de flors i llibres. Al llarg de la jornada hi haurà diferents animacions al carrer, com l’espectacle infantil “Guaita tu... en sant Jordi!!”, a càrrec de PepC, en el qual s’explicaran llegendes de castells i cavallers pels carrers del port a partir de les 12 del migdia. A les 5 de la tarda, també hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània i els Amics de la Sardana de Cambrils. I també per als més petits, el grup Xip-Xap farà  l’espectacle d’animació i cercavila “Volta i volta”, a les 7 de la tarda, davant del port.

Comenta aquest article