Societat

S'obre el procés d'assessorament i reconeixement acadèmic de l'experiència laboral a l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una sessió de les Jornades Gastronòmiques i Turístiques a l'escola, el passat mes de febrer

El passat 25 de setembre, l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va iniciar el procés d'admissió de sol·licituds per al servei d'assessorament en la formació professional del sistema educatiu. Aquest servei d'assessorament és un procés que poden realitzar els Instituts de Formació Professional, i que permet el reconeixement acadèmicament dels aprenentatges assolits, mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials, en relació a les Unitats Formatives o Crèdits dels títols del sistema educatiu. En aquest cas, també contempla tots els que ofereixen les famílies d'Hoteleria i Turisme.

La persona interessada rep, de forma personalitzada, assessorament per tal d'identificar i analitzar detalladament les capacitats i expectatives professionals, així com la identificació i valoració de les ofertes formatives amb les seves variants, i que conclou amb l’elaboració i lliurament de l'informe d'assessorament. Aquest procés te un cost de 60 euros.

Posteriorment, l'aspirant decideix continuar el procés sol·licitant el servei de reconeixement acadèmic que ofereix el mateix centre. La sol·licitud es realitza a la consergeria del mateix centre fins el 3 d'octubre. Per obtenir més informació es pot accedir a la pàgina web de l'escola.

Comenta aquest article