Edgar Curto queda segon en la penúltima prova de la Copa Catalana disputada a Terrassa

Edgar Curto, en primera posició, durant un moment de la cursa

Aquest passat diumenge 22 de setembre, es va disputar la penúltima prova de ciclisme infantil de carretera de la Copa Catalana, a la població barcelonina de Terrassa, on hi va prendre part el cambrilenc Edgar Curto. Els corredors van haver de superar un circuit força tancat al qual havien de donar un total de 16 voltes. En el transcurs de la tercera volta, Curto va llançar un atac marcant un fort ritme al que només va poder respondre un corredor. Tots dos es van posar d'acord en fer-se els relleus, aconseguint augmentar l'avantatge en cada volta, respecte a la resta de ciclistes. A mitja volta pel final de la prova, l'Edgar va tornar a llançar un darrer atac sobre el seu company d'escapada, aconseguint distanciar-se uns metres. Quan tenia la cursa pràcticament guanyada, a 50 metres de la línia de meta, Curto va coincidir amb un grup de deu corredors doblats i, el cambrilenc es va veure tancat, involuntàriament, per dos d'aquests ciclistes. Curto es va veure obligat a frenar, perdent la primera posició a la mateixa línia de meta, classificant-se en la 2a posició.