Esports

Nou podis per als patinadors del CP Cambrils al II Trofeu Ciutat de Roquetes de patinatge artístic

Per Redacció

Patinadores del CP Cambrils que van participar al Trofeu Ciutat de Roquetes, en la competició de dissabte al matí

El passat dissabte 21 de setembre, 29 patinadors i patinadores del CP Cambrils, tant d’iniciació com de competició, van participar al II Trofeu Ciutat de Roquetes. Aquests patinadors, juntament amb els seus familiars i les entrenadores es van desplaçar en autobús fins a Roquetes on van passar tot el dia veient la competició i animant als seus companys del club. Per tant, a més de ser una jornada esportiva també va ser una jornada de convivència.

Dissabte al matí va tenir lloc la competició dels patinadors d’iniciació i la classificació va quedar de la següent manera pels patinadors cambrilencs: en el nivell E, Xènia Gallés va quedar en 3a posició; en el nivell C, Laia Bargalló va quedar en 3a posició, Carla Bargalló en la 20a i Estivaliz Casanelles en la 34a; en el nivell B, la patinadora Sara Montull va classificar-se en 3a posició, Vània Hurtado en 5a, Teodora Busdugan en 7a, Blanca Pérez en 10a i Carla E. Bazagoitia en 11a; en el nivell A, Núria Besiròvic va quedar en la 2a posició, Maria Rius en la 7a, Cristina Lahera en 8a, Nerea Caja en 9a i Sofia Caballero en 10a. En el nivell de certificat, Sílvia Lahera va obtenir la 2a posició, Laura Martínez la 4a, Carla Herrera la 5a, Núria Cardona la 6a, José Luis Montull la 7a i Coia Moreno la 12a.

Dissabte a la tarda van participar els patinadors de competició en totes les categories, obtenint les següents classificacions els patinadors del CP Cambrils: en la categoria aleví, Laia Gavaldà va quedar en 3a posició, Itziar Rofes en 5a i Maria Carbó en 7a posició; en la categoria infantil, la patinadora Sheila Hurtado va quedar en la 1a posició; en la categoria cadet, Alba Muñoz va obtenir la 1a posició i Paula Bonillo la 6a; i per últim, en la categoria juvenil, Laia Plana va quedar en 3a posició, Montserrat Rius en 4a i Mireia Villas en 7a.

Foto de grup dels participants en la competició de la tarda

Comenta aquest article