Esports

Vent d'Estrop aconsegueix quatre medalles de plata i quatre de bronze al campionat de Catalunya de Llagut

Per Redacció

Un moment de la competició disputada a Flix, aquest passat cap de setmana

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Flix (la Ribera d’Ebre), el campionat de Catalunya de Llagut en el que els Vogadors de Cambrils es van presentar en vuit categories. Tot i que no van poder aconseguir cap victòria, les vuit categories van entrar en posicions de medalla, concretament, quatre de plata i quatre de bronze.

El camp de regates al riu Ebre té la particularitat que està disposat en quatre carrers, en els que la sortida i la meta estan enmig del camp, i hi ha dos carrers en cada sentit. De manera que els participants no saben quina posició ocupen durant la regata fins que no passen pel mig del camp on es troben els llaguts que van en ambdós sentits. Tot això fa que sigui unes regates emocionants i vistoses per al públic.

El campionat es va iniciar dissabte a la tarda amb les regates classificatòries en les que les categories infantil, absolut femení i veterà femení van haver d’anar a les repesques per poder entrar a les finals, mentre que la resta de tripulacions es van classificar directament per a les finals. Diumenge al matí, a primera hora hi va haver les úniques regates de semifinals, en categoria absolut masculí, en la que els cambrilencs es van imposar a AE Xino-Xano Deltebre, CR Xon’s Empuriabrava i CN Bètulo.

Seguidament es van iniciar les finals en el següent ordre i resultats:
- Veterà masculí van entrar en 2a posició per darrere de C Natació Badalona i per davant de CR Arenys i CN Amposta.
- Juvenil femení, les guanyadores van ser CR Santa Cristina seguides de Vogadors de Cambrils i CR Badalona.
- En absolut femení, les cambrilenques van entrar en 3a posició final per darrere de les dominadores de la temporada, CR Xon’s Empuriabrava i la sorpresa del campionat, CN Flix.
- En juvenil masculí, els Vogadors van entrar en 3a posició, per darrere de C Natació Badalona i CR Badalona, i superant a CR Santa Cristina.
- En infantil, en una regata molt igualada, els vogadors més petits del club van entrar en 2a posició per darrere de CN Móra d’Ebre i imposant-se a CN Flix A i CN Móra d’Ebre B.
- En cadet femení, les cambrilenques, fidels a la seva regularitat durant tota la temporada van entrar en 2a posició per darrere de CN Flix i superant a CR Santa Cristina i CN Móra d’Ebre.
- Les veteranes, per la seva part, van aconseguir fer la 3a posició per darrere de CNatació Badalona i AVBM Torredembarra.
- Absolut masculí, els cambrilencs van assolir la 3a posició final per darrere de AE Xino-Xano Deltebre i CNatació Badalona en una final molt disputada.

Amb aquest campionat, el rem en la modalitat de banc fixe dóna per finalitzada la temporada de competició. Ara, els equips inicien unes setmanes de descans abans de començar a preparar la nova temporada 2014.

Comenta aquest article