Societat

Cambrils, Salou i Vila-seca organitzen un sopar a Moscou per agrair la promoció que s'ha fet del territori aquesta temporada

Per Redacció

Un moment del sopar celebrat a Moscou la setmana passada

Per segon any consecutiu, els Patronats de Turisme de Cambrils, Salou i Vila-seca van organitzar, la setmana passada un sopar a Moscou. Aquest acte, en col·laboració amb PortAventura i alguns hotelers del territori, va servir per agrair i homenatjar la feina feta aquesta temporada per part dels tour operadors russos i receptius i, que ha permès tancar la temporada amb unes molt bones xifres respecte aquest mercat.


L'acte va comptar amb més de 70 persones, d'entre les quals cal destacar els representants dels Patronats de Turisme, el Cònsol i altres alts càrrecs de l’Ambaixada Espanyola a Moscou, els principals tour operadors i receptius, mitjans de comunicació, a més de tots els empresaris desplaçats a Rússia amb motiu de la fira Leisure.

El regidor de Turisme de Cambrils –Xavier Martí– va assegurar que , "l'èxit del sopar és la mostra del bon posicionament que té el nostre territori en el mercat rus". Martí va agrair la col·laboració del sector privat en la celebració de l'esdeveniment i va destacar "la importància de treballar plegats en un mateix sentit entre administracions, empresaris turístics i tour operadors". El regidor va constatar que la línia de col·laboració amb els empresaris és "imprescindible" i que és el camí que des dels municipis s'està seguint, potenciant i incrementant en cada acció.


Els patronats de Turisme han fixat com a objectius per a l'any 2014 consolidar i mantenir les xifres del mercat rus assolides aquest any. Així mateix, els regidors desplaçats a Moscou, també van aprofitar per tancar les noves accions de promoció que duran a terme la propera temporada.

Comenta aquest article