Informació general

Més entrebancs a les obres de reforma del carrer de les Creus i la plaça de l'Església

Per Lluís Rovira i Barenys



Un moment de l'operació de substitució del paviment al lateral de la plaça de l'Església, ahir a mig matí
Els operaris que treballen a les obres de reforma dels carrers del Barri Antic van aixecar, ahir, el paviment que s'havia començat a col·locar la setmana anterior ja que s'havia posat al revés. La part més rugosa de les peces de paviment havia quedat a la banda de sota i la part més llisa a la banda de dalt. Aquest error es va detectar aquest passat dimarts i des d'ahir s'està fent l'oportuna rectificació, peça a peça. Des de la setmana passada, les obres de pavimentació d'aquests carrers estan subcontractades a una altra empresa.

Tot això suposa un nou entrebanc a les obres de reforma d'aquests carrers que des que es van iniciar el passat mes d'octubre es pot dir que arrosseguen una veritable malastrugança. Les obres havien d'estar enllestides a finals d'aquest passat mes de març però amb el retard acumulat no s'espera que estiguin acabades, com a mínim, fins al proper mes de juny.

D'altra banda, els veïns han mostrat el seu malestar en diferents ocasions ja que durant un temps només es veien dos operaris treballant-hi. A més, també s'han foradat dues vegades les canonades del gas i s'han anat obrint i tancant rases cada cop que s'havia de soterrar alguna línia o cablatge.

Comenta aquest article