Informació general

Veïns de El Dorado reclamen que es modifiqui l'horari d'encesa de l'enllumenat públic i que es faci una poda dels arbres

Per Berta Ruiz

Veïns de la zona de El Dorado –sector 9 de la Llosa– han reclamat, reiteradament, a l’Ajuntament una millora de l’enllumenat públic i de la poda dels arbres. Quant a l’enllumenat públic, els veïns –que resideixen durant tot l’any– reclamen que es modifiqui l’horari d’encesa de les llums del carrer, ja que, segons han manifestat, aquestes no s’encenen fins passades les 21 hores de la nit. A la tardana encesa de l’enllumenat, segons diuen, se li suma que, des de fa més de dos anys, no es realitza la poda dels arbres dels carrers i es troben amb unes voreres completament intransitables. Malgrat ser una zona residencial, els veïns es queixen que no poden sortir al carrer per la manca de llum i perquè han de caminar per la calçada, ja que les branques dels arbres ocupen l’espai de les voreres. Aquesta poca il·luminació, tal com han comentat a Revista Cambrils Diari Digital, també provoca una major sensació d'inseguretat.

Accident de circulació

A banda, aquesta mancança de llum a la via pública també perjudica la circulació de vehicles. Tal com han comentat els veïns, aquest estiu s’han produït un parell d’accidents: un, la passada nit de Sant Joan i l’altre, fa unes tres setmanes. Sembla ser que els cotxes no van veure el mur de separació que hi ha entre el carrer d’Edmund Halley i el carrer de pujada del pont sobre la via fèrria pel qual s’accedeix a l’antiga N-340. Sobre ambdós casos es va informar a la Policia Local, però de moment, no s’hi ha fet cap actuació.

Segons han explicat a Revista Cambrils Diari Digital, els veïns han adreçat diferents queixes i reclamacions al consistori, però no han obtingut cap resposta ni cap millora. Per tot plegat, reclamen que es modifiqui l’horari de l’encesa de l’enllumenat i que es faci una poda dels arbres.

Comenta aquest article