Cultura

S'inaugura l'exposició "Cuida't les dents" que té com a objectiu promoure la salut dental entre els més joves

Per Judit Pinazo



L'exposició es va inaugurar ahir al vespre a l'Espai "El Pati" del Centre Cultural
Ahir al vespre es va inaugurar a l'Espai "El Pati" del Centre Cultural l'exposició "Cuida't les dents", cedida per la Diputació de Barcelona, que té l'objectiu de promoure la salut de la boca i de les dents dels joves d'una manera lúdica i participativa. A l'acte hi va assistir la regidora de l'Àrea de Salut Pública, Rosa M. López.

Aquesta exposició forma part d'un conjunt d'activitats relacionades amb l'àmbit de la salut que s'imparteixen des del Programa de Salut Escolar als alumnes de primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i escoles taller del municipi. A banda de l'exposició, l'Ajuntament participa també en la campanya de fluoració dental per a la prevenció de la càries del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat, que posen en pràctica els alumnes de primer i segon d'ESO i els de primària de diferents escoles de Cambrils.

L'exposició consta de 17 panells que tracten d'una manera interactiva les mesures a tenir en compte per a una bona salut bucodental i per prevenir la càries, com pot ser, per exemple, l'excés de dolços a la dieta, la manca d'higiene bucal o la pròpia naturalesa de les dents. Està previst que visitin l'exposició uns 500 alumnes dels diferents centres de primària del municipi. L'exposició es pot visitar fins al proper 28 d'abril a la l'Espai "El Pati" del Centre Cultural.

Comenta aquest article