Cultura

La Biblioteca acull la presentació del conte infantil "El raïm inquiet" d'Elisenda Guiu i Cristina Caupena

Per Berta Ruiz

Elisenda Guiu, a l'esquerra, va explicar el conte infantil, acompanyada de les il·lustracions de Cristina Caupena, a la dreta

La Biblioteca Municipal va acollir, ahir a la tarda, la presentació del conte infantil "El raïm inquiet", amb el text d'Elisenda Guiu i les il·lustracions de Cristina Caupena, editat per Arola Editors. L'activitat formava part del projecte Biblioteques amb DO i va comptar amb el suport de l'Antena del Coneixement de la URV. 

Elisenda Guiu va ser l'encarregada d'explicar la història del llibre a la canalla reunida a la planta baixa de la Biblioteca. El conte explica la història d'un gotim de raïm impacient i eixerit que vol convertir-se en vi, i que recorre tot el procés d'elaboració. Acompanyat dels dibuixos de Cristina Caupena, els més menuts van poder conèixer la cultura del vi d'una forma molt didàctica i pedagògica. El conte també inclou algunes curiositats i vocabulari sobre la verema, així com dites, frases fetes i embarbussaments relacionats amb el raïm o el vi.

Comenta aquest article